مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

933
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

630
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر هیومیک اسید و میزان آب قابل دسترس بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند (.Beta vulgaris L)

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 88

چکیده

 لطفا برای مشاهده چیکده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادقی شعاع، مهدی، پاک نژاد، فرزاد، حبیبی، داوود، نورالوندی، توحید، و بهداد، ماریه. (1390). بررسی اثر هیومیک اسید و میزان آب قابل دسترس بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند (.Beta vulgaris L). زراعت و اصلاح نباتات ایران، 7(3)، 79-88. SID. https://sid.ir/paper/190315/fa

    Vancouver: کپی

    صادقی شعاع مهدی، پاک نژاد فرزاد، حبیبی داوود، نورالوندی توحید، بهداد ماریه. بررسی اثر هیومیک اسید و میزان آب قابل دسترس بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند (.Beta vulgaris L). زراعت و اصلاح نباتات ایران[Internet]. 1390؛7(3):79-88. Available from: https://sid.ir/paper/190315/fa

    IEEE: کپی

    مهدی صادقی شعاع، فرزاد پاک نژاد، داوود حبیبی، توحید نورالوندی، و ماریه بهداد، “بررسی اثر هیومیک اسید و میزان آب قابل دسترس بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند (.Beta vulgaris L)،” زراعت و اصلاح نباتات ایران، vol. 7، no. 3، pp. 79–88، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/190315/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button