مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,196
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی بافت شناسی فرآورده های گوشتی حرارت دیده استان مازندران

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 63

چکیده

 به منظور تشخیص بافتهای غیر مجاز در فرآورده های گوشتی حرارت دیده استان مازندران, محصولات تولیدی هفت کارخانه موجود در این استان مورد بررسی بافت شناسی قرار گرفت. هر نمونه به سه بخش تقسیم شده و از هر بخش 2 تا 3 مقطع به ابعاد 1 سانتی متر تهیه و در بافر فرمالین 10% پایدار گردیدند. پس از انجام روشهای معمول آزمایشگاه بافت شناسی, برش های 6mm تهیه و با هماتوکسیلین – ائوزین رنگ آمیزی و با میکروسکوپ نوری مطالعه گردیدند. بافتهای پستان, غده بزاقی, عقده لنفاوی, پوست و ضمائم آن, شکمبه از جمله بافتهایی بود که بطور غیرمجاز در برخی از این محصولات دیده شد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

رکنی، نوردهر، و رضاییان، مریم. (1381). بررسی بافت شناسی فرآورده های گوشتی حرارت دیده استان مازندران. پژوهش و سازندگی، 15(1 (پی آیند 54) در امور دام و آبزیان)، 61-63. SID. https://sid.ir/paper/19040/fa

Vancouver: کپی

رکنی نوردهر، رضاییان مریم. بررسی بافت شناسی فرآورده های گوشتی حرارت دیده استان مازندران. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1381؛15(1 (پی آیند 54) در امور دام و آبزیان):61-63. Available from: https://sid.ir/paper/19040/fa

IEEE: کپی

نوردهر رکنی، و مریم رضاییان، “بررسی بافت شناسی فرآورده های گوشتی حرارت دیده استان مازندران،” پژوهش و سازندگی، vol. 15، no. 1 (پی آیند 54) در امور دام و آبزیان، pp. 61–63، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19040/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button