مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,377
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن و سنبله ارغوانی و عصاره سماق و بنه به طریقه Invitro

صفحات

 صفحه شروع 36 | صفحه پایان 39

چکیده

 اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن و سنبله ارغوانی با استفاده از روش رقت لوله ای و اثرات ضد میکروبی عصاره سماق و بنه با روش انتشار دیسک مورد مطالعه و با آنتی بیوتیک هایی که علیه این باکتریها توصیه می شوند مقایسه گردیدند. گیاه سنبله ارغوانی از اطراف شهرستان جلفا و آویشن و سماق و بنه از اطراف ارومیه جمع آوری شدند. از میوه سماق و بنه عصاره گیری و از برگهای جوان آویشن و سنبله ارغوانی اسانس گیری به عمل آمد و روی باکتریهای انتخاب شده اثر داده شدند. نتایج حاصله نشان می دهد که اسانس آویشن و سنبله ارغوانی اثر ضد باکتریایی قوی در حد آنتی بیوتیک سفتازیدین بر باکتری Klebsiella pneumoniae نشان داده اند, همچنین عصاره سماق نیز به طور موثر و قوی تر از آموکسی سیلین روی این باکتری عمل کرده است. اسانس آویشن و سنبله ارغوانی اثرات ضد باکتریایی خوبی روی staphylococcus aureus  داشته اند. در این مورد اسانس سنبله ارغوانی قوی تر بوده و در حد توبرامایسین و قوی تر از اریترومایسین عمل کرده است. عصاره سماق و بنه هر دو فعالیت خوبی علیه Sta. epidermidis  داشته اند و قوی تر از اریترومایسین و کلوک سیلین عمل نموده اند, با توجه به خاصیت ضد باکتریایی خوبی که اسانس و عصاره این گیاهان از خود نشان داده اند استفاده از آنها به عنوان داروی ضد باکتری کاملا محتمل بنظر می رسد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

خیامی، مسعود، نوجوان، مجید، و رسولی، بتول. (1381). بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن و سنبله ارغوانی و عصاره سماق و بنه به طریقه Invitro. پژوهش و سازندگی، 15(1 (پی آیند 54) در امور دام و آبزیان)، 36-39. SID. https://sid.ir/paper/19046/fa

Vancouver: کپی

خیامی مسعود، نوجوان مجید، رسولی بتول. بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن و سنبله ارغوانی و عصاره سماق و بنه به طریقه Invitro. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1381؛15(1 (پی آیند 54) در امور دام و آبزیان):36-39. Available from: https://sid.ir/paper/19046/fa

IEEE: کپی

مسعود خیامی، مجید نوجوان، و بتول رسولی، “بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن و سنبله ارغوانی و عصاره سماق و بنه به طریقه Invitro،” پژوهش و سازندگی، vol. 15، no. 1 (پی آیند 54) در امور دام و آبزیان، pp. 36–39، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19046/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button