APA:
کپیسفیدکن، فاطمه، میرزا، مهدی، عصاره، محمدحسن، و مشکی زاده، سعیده. (1387). بهینه سازی اسانس گل محمدی (Rosa damascene Mill) با استفاده از گلاب. پژوهش و سازندگی، 21(ویژه نامه (منابع طبیعی))، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/19127/fa
Vancouver:
کپیسفیدکن فاطمه، میرزا مهدی، عصاره محمدحسن، مشکی زاده سعیده. بهینه سازی اسانس گل محمدی (Rosa damascene Mill) با استفاده از گلاب. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(ویژه نامه (منابع طبیعی)):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/19127/fa
IEEE:
کپیفاطمه سفیدکن، مهدی میرزا، محمدحسن عصاره، و سعیده مشکی زاده، “بهینه سازی اسانس گل محمدی (Rosa damascene Mill) با استفاده از گلاب،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. ویژه نامه (منابع طبیعی)، pp. 21–30، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19127/fa