مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,896
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

816
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

غربال انتخابی لاکتوباسیل های بالقوه پروبیوتیک از محصولات لبنی تخمیری محلی

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 47

چکیده

 محصولات لبنی تخمیری اکوسیستم پیچیده ای ازانواع گونه ها و سویه های باکتری های اسید لاکتیک هستند که جداسازی باکتری های پروبیوتیک از این محصولات را با مشکل مواجه می سازند. هدف ما در این مطالعه غربال انتخابی لاکتو باسیل های بالقوه پروبیوتیک٬ از کل باکتری های اسید لاکتیک محصولات لبنی تخمیری محلی شامل ماست, دوغ, پنیر و کشک بدون گذراندن مراحل اولیه و زمان بر, خالص سازی می باشد. در این مطالعه 30 نمونه مختلف از محصولات لبنی شامل ماست, دوغ, پنیر و کشک از کارگاه های سنتی تهیه, در دمای 4 درجه سانتی گراد به آزمایشگاه منتقل و برای غنی سازی به محیط MRS broth محیط مغذی و مناسب رشد لاکتوباسیل ها منتقل شدند. به منظور افزایش احتمال رشد باکتری های پروبیوتیک, سویه های حساس به شرایط اسیدی, نمونه های لبنی طی یک تیمار اسیدی حذف و ایزوله های مقاوم به اسید و املاح صفراوی روی محیط MRS agar حاوی 1% املاح صفراوی جدا شدند. پس از رنگ آمیزی گرم و تست کاتالاز, باکتری های میله ای گرم مثبت و کاتالاز منفی جنس لاکتوباسیل شناسایی و در گلیسرول در دمای -70 درجه سانتی گراد نگهداری و میزان مقاومت نسبت به شرایط اسیدی و املاح صفراوی این ایزوله ها مورد ارزیابی قرار گرفت. در نهایت از 30 نمونه محصول لبنی مختلف, 19 سویه لاکتوباسیل که بالاترین مقاومت به شرایط اسیدی و املاح صفراوی داشتند, به عنوان سویه های بالقوه پروبیوتیک انتخاب شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تاج آبادی ابراهیمی، مریم، حجازی، محمدامین، و جعفری، پروانه. (1388). غربال انتخابی لاکتوباسیل های بالقوه پروبیوتیک از محصولات لبنی تخمیری محلی. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 1(2)، 41-47. SID. https://sid.ir/paper/191663/fa

    Vancouver: کپی

    تاج آبادی ابراهیمی مریم، حجازی محمدامین، جعفری پروانه. غربال انتخابی لاکتوباسیل های بالقوه پروبیوتیک از محصولات لبنی تخمیری محلی. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1388؛1(2):41-47. Available from: https://sid.ir/paper/191663/fa

    IEEE: کپی

    مریم تاج آبادی ابراهیمی، محمدامین حجازی، و پروانه جعفری، “غربال انتخابی لاکتوباسیل های بالقوه پروبیوتیک از محصولات لبنی تخمیری محلی،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 1، no. 2، pp. 41–47، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191663/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button