مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

5,958
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,387
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ترخینه منبع باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

ترخینه ماده اولیه در تهیه سوپ سنتی در نواحی کوهستانی غرب ایران است. این ماده متشکل از بلغور گندم خیسانده در دوغ گوسفندی است. بومیان منطقه از ترخینه به دلیل خواص درمانی استفاده می کنند. با توجه به مراحل عمل آوری ترخینه به نظر می رسد منبع مناسبی از باکتری های اسید لاکتیک مفید با خواص پروبیوتیکی باشد. هدف از این تحقیق جدا کردن باکتری های اسید لاکتیک از ترخینه و بررسی امکان کلونیزاسیون آن ها در سیستم گوارشی و توانایی کاهش کلسترول محیط کشت است. نمونه های ترخینه در محیط MRS broth کشت و کلنی باکتری های اسید لاکتیک با روش کشت خطی ایزوله شدند. جهت بررسی امکان کلونیزاسیون ایزوله ها در سیستم گوارشی, مقاومت در شرایط اسیدی 2.5=pH, املاح صفراوی %0.3 بررسی شد. جذب و کاهش کلسترول محیط کشت حاوی 300 میکرو گرم بر میلی لیترکلسترول با روش o-phethalaldehyd تعیین شد. 26 سویه لاکتوباسیلوس از ترخینه تازه (T1-T6) جدا و سویه های T4, T5, T11 توانایی بقا در شرایط اسیدی و رشد در حضور املاح صفراوی را داشتند. تنها سویه T4 توانایی جذب بالای 200 میکرو گرم بر میلی لیترکلسترول محیط کشت را نشان داد. اگر چه سویه های T7, T23 به املاح صفراوی بوده و از توانایی جذب کلسترول محیط کشت به ترتیب 297 و 217 میکرو گرم بر میلی لیترکلسترول برخوردار می باشند. اگر چه مقاومت این دو ایزوله در شرایط اسیدی کمتر از حد آستانه است. نتایج نشان می دهد ترخینه منبع غنی از باکتری های اسید لاکتیک مفید می باشد. این باکتری ها بنا بر ویژگی های رشدی و مقاومت در شرایط گوناگون می توانند در صنایع غذایی مختلف توانند استفاده شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تاج آبادی ابراهیمی، مریم، بهرامی، هدی، و زیاری، زهرا. (1389). ترخینه منبع باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 4(1 (پیاپی 12))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/191707/fa

    Vancouver: کپی

    تاج آبادی ابراهیمی مریم، بهرامی هدی، زیاری زهرا. ترخینه منبع باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1389؛4(1 (پیاپی 12)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/191707/fa

    IEEE: کپی

    مریم تاج آبادی ابراهیمی، هدی بهرامی، و زهرا زیاری، “ترخینه منبع باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 4، no. 1 (پیاپی 12)، pp. 1–8، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191707/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا