مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

941
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

568
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر دوره های گرسنگی و رشد جبرانی بر کیفیت لاشه بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 48

چکیده

 زمینه و هدف: معمولا گونه های مختلف ماهیان درطول زندگی با پدیده گرسنگی به طور طبیعی مواجه می شوند, چنین حالتی معمولا درفصل زمستان, هنگام مهاجرت های طولانی به منظور تخم ریزی و یا زمانی که غذا در محیط زندگی, به دلایل مختلفی کاهش پیدا می کند اتفاق می افتد و باعث کاهش شدید ذخایر انرژی بدن ماهی می شود.روش کار: این آزمایش در 5 تیمار و 3 تکرار شامل: تیمار شاهد: پنج هفته غذادهی کامل در طول دوره, تیمار 1: یک هفته گرسنگی کامل و یک هفته غذادهی کامل, تیمار 2: دو هفته گرسنگی کامل و یک هفته غذادهی کامل, تیمار 3: سه هفته گرسنگی کامل و یک هفته غذادهی کامل, تیمار 4: چهار هفته گرسنگی کامل و یک هفته غذادهی کامل, انجام پذیرفت. میزان اکسیژن محلول برابر 5.5-6, دما برابر 28-24 درجه سانتی گراد و PH در طول دوره آزمایش برابر 7.5-8 اندازه گیری گردید .بچه ماهیان کپور در طول دوره آزمایش و در تیمار شاهد و در زمان غذادهی تیمارهای دیگر با غذای تجاری (شامل: رطوبت %8.7, خاکستر %11.2, پروتئین 32% و چربی %10.5) تغذیه شدند.یافته ها: با توجه به نتایج به دست آمده از آنالیز لاشه بچه ماهیان کپور مشخص گردید در میزان درصد پروتئین, چربی, فیبر و خاکستر لاشه اختلاف معنی داری وجود دارد (p<0.05). به طوری که با افزایش طول دوره گرسنگی میزان چربی, پروتئین و فیبر کاهش و میزان خاکستر لاشه افزایش یافت. نتایج بررسی نشان داد که افزایش دوره گرسنگی باعث کاهش کیفیت لاشه و درصد بازماندگی بچه ماهیان کپور می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیمی، خدیجه، محمدنژادشموشکی، مجید، جوادیان، روح اله، کشاورزدیوکلایی، مجتبی، و کاربخش راوی، علی. (1393). بررسی اثر دوره های گرسنگی و رشد جبرانی بر کیفیت لاشه بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 7(3 (پیاپی 26))، 41-48. SID. https://sid.ir/paper/191723/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیمی خدیجه، محمدنژادشموشکی مجید، جوادیان روح اله، کشاورزدیوکلایی مجتبی، کاربخش راوی علی. بررسی اثر دوره های گرسنگی و رشد جبرانی بر کیفیت لاشه بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio). فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1393؛7(3 (پیاپی 26)):41-48. Available from: https://sid.ir/paper/191723/fa

    IEEE: کپی

    خدیجه ابراهیمی، مجید محمدنژادشموشکی، روح اله جوادیان، مجتبی کشاورزدیوکلایی، و علی کاربخش راوی، “بررسی اثر دوره های گرسنگی و رشد جبرانی بر کیفیت لاشه بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio)،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 7، no. 3 (پیاپی 26)، pp. 41–48، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191723/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button