مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

924
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

562
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر رژیم غذایی سرکه سیب بر بافت هپاتوپانکراس و فلور باکتریایی روده در میگوی وانامی Litopenaeus vannamei

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 زمینه وهدف: تولیدات طبیعی اسیدهای آلی هم چون سرکه سیب, اغلب با کاهش یا تغییر در باکتری های موجود در دستگاه گوارش و اسیدی کردن روده در میزبان, موجب جلوگیری از رشد باکتری های مضر در میزبان می شوند. هدف از این مطالعه, بررسی اثر جیره غذایی حاوی سرکه سیب بر شمارش کلی تعداد هموسیت ها, بافت شناسی هپاتوپانکراس و فلور باکتریایی روده میگوی وانامی است. روش کار: در این مطالعه تعداد 225 قطعه میگو وانامی با وزن 0/0410/2 گرم با رژیم غذایی حاوی سطوح مختلف سرکه سیب به مدت 60 روز تغذیه شدند. تیمارها شامل, سه جیره ی آزمایشی حاوی سطوح صفر, 2% و 4% سرکه سیب بود. در پایان دوره به صورت تصادفی از میگوها نمونه برداری شد. جهت اندازه گیری تعداد هموسیت کل, همولنف از قسمت شکمی نمونه ها برداشته و تعداد سلول های Bو R, مساحت توبول ها در بررسی بافت شناسی اندازه گیری گردید. از طرفی, جهت بررسی فلور باکتریایی روده(log CFU g) از محیط کشت نوترینت آگار به همراه نمک استفاده شد. یافته ها: نتایج نشان داد که تعداد کل هموسیت در میگوهای تغذیه شده با سرکه سیب افزایش معنی داری داشت(0/05 p ). علاوه بر این, از لحاظ تعداد سلول های کیسه ای و مساحت توبول های هپاتوپانکراس تفاوت معنی داری در تیمارها مشاهده نشد(0/05 p >), در حالی که تعداد سلول های جذبی-ذخیره ای در تیمارهای حاوی سرکه سیب کاهش معنی داری و بیشترین کاهش در تیمار 2% سرکه سیب مشاهده گردید(0/05 p ). کل باکتری های قابل کشت در روده میگوهای تغذیه شده با سرکه سیب کاهش معنی داری در مقایسه با گروه شاهد داشت(0/05 p نتیجه گیری: این مطالعه, به عنوان اولین اطلاعات گزارش شده در مورد استفاده از سرکه سیب در رژیم غذایی آبزیان می باشد. این یافته ها نشان داد که سرکه می تواند به عنوان جایگزینی مناسب برای اسیدهای آلی معرفی و پتانسیل بزرگی برای استفاده از این ماده در جیره غذایی میگوی وانامی وجود دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورمظفر، سجاد، حاجی مرادلو، عبدالمجید، و کلنگی میان دره، حامد. (1395). بررسی اثر رژیم غذایی سرکه سیب بر بافت هپاتوپانکراس و فلور باکتریایی روده در میگوی وانامی Litopenaeus vannamei. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 9(4 (پیاپی 35) )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/191745/fa

    Vancouver: کپی

    پورمظفر سجاد، حاجی مرادلو عبدالمجید، کلنگی میان دره حامد. بررسی اثر رژیم غذایی سرکه سیب بر بافت هپاتوپانکراس و فلور باکتریایی روده در میگوی وانامی Litopenaeus vannamei. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1395؛9(4 (پیاپی 35) ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/191745/fa

    IEEE: کپی

    سجاد پورمظفر، عبدالمجید حاجی مرادلو، و حامد کلنگی میان دره، “بررسی اثر رژیم غذایی سرکه سیب بر بافت هپاتوپانکراس و فلور باکتریایی روده در میگوی وانامی Litopenaeus vannamei،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 9، no. 4 (پیاپی 35) ، pp. 1–12، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191745/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button