APA:
کپیمحمدنژاد، مجید، شاهرخی، سهیل، و قلیچی، افشین. (1397). بررسی برخی شاخص های خونی, آنزیمی و ایمنی ماهی کپور(Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف ویتامین های C و E. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 11(4 (پیاپی 43) )، 75-85. SID. https://sid.ir/paper/191775/fa
Vancouver:
کپیمحمدنژاد مجید، شاهرخی سهیل، قلیچی افشین. بررسی برخی شاخص های خونی, آنزیمی و ایمنی ماهی کپور(Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف ویتامین های C و E. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1397؛11(4 (پیاپی 43) ):75-85. Available from: https://sid.ir/paper/191775/fa
IEEE:
کپیمجید محمدنژاد، سهیل شاهرخی، و افشین قلیچی، “بررسی برخی شاخص های خونی, آنزیمی و ایمنی ماهی کپور(Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف ویتامین های C و E،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 11، no. 4 (پیاپی 43) ، pp. 75–85، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191775/fa