APA:
کپیشریفی، سیدداوود، شریعتمداری، فرید، یعقوب فر، اکبر، و میرهادی، سیداحمد. (1382). بررسی اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه در جیه غذائی جوجه های گوشتی با رویکردی به تاثیر آنزیم و غلظت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای محلول جیره (NSPS) بر عملکرد. پژوهش و سازندگی، 16(4 (پی آیند61) در امور دام و آبزیان)، 56-64. SID. https://sid.ir/paper/19232/fa
Vancouver:
کپیشریفی سیدداوود، شریعتمداری فرید، یعقوب فر اکبر، میرهادی سیداحمد. بررسی اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه در جیه غذائی جوجه های گوشتی با رویکردی به تاثیر آنزیم و غلظت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای محلول جیره (NSPS) بر عملکرد. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1382؛16(4 (پی آیند61) در امور دام و آبزیان):56-64. Available from: https://sid.ir/paper/19232/fa
IEEE:
کپیسیدداوود شریفی، فرید شریعتمداری، اکبر یعقوب فر، و سیداحمد میرهادی، “بررسی اثرات سطوح مختلف جو بدون پوشینه در جیه غذائی جوجه های گوشتی با رویکردی به تاثیر آنزیم و غلظت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای محلول جیره (NSPS) بر عملکرد،” پژوهش و سازندگی، vol. 16، no. 4 (پی آیند61) در امور دام و آبزیان، pp. 56–64، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19232/fa