مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,632
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,005
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 90 | صفحه پایان 94

چکیده

 به منظور بررسی اثر پروبیوتیک (بیوپلوس 2- ب) بر راندمان تولید و خصوصیات ظاهری دستگاه گوارش طیور, تعداد 480 قطعه جوجه نر و ماده گوشتی از هیبرید تجاری راس به طور مجزا از روز اول پرورش تا روز 42 با جیره های حاوی درصدهای مختلف پروبیوتیک (0, 0.05, 0.1, 0.15)به طور تصادفی تغذیه شدند. نتایج نشان داد که درصدهای مختلف پروبیوتیک, بر میزان خوراک مصرفی و اضافه وزن جوجه ها تاثیری نداشته و ضریب تبدیل غذائی در اثر اعمال درصدهای مختلف پروبیوتیک تغییر معنی داری نمی کند تلفات در گروه های آزمایشی نسبت به شاهد به طور معنی دار کاهش پیدا کرده و وزن دستگاه گوارش تغییر معنی داری نشان نداد. همچنین نسبت وزن دستگاه گوارش به وزن بدن در سن 28 روزگی افزایش یافته ولی در سن 36 و 42 روزگی با شاهد برابر بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی، کاظم، و رحیمی، شعبان. (1382). تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی، 16(3 (پی آیند 60) در امور دام و آبزیان)، 90-94. SID. https://sid.ir/paper/19250/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی کاظم، رحیمی شعبان. تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1382؛16(3 (پی آیند 60) در امور دام و آبزیان):90-94. Available from: https://sid.ir/paper/19250/fa

    IEEE: کپی

    کاظم کریمی، و شعبان رحیمی، “تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی،” پژوهش و سازندگی، vol. 16، no. 3 (پی آیند 60) در امور دام و آبزیان، pp. 90–94، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19250/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button