APA:
کپیکریمی، کاظم، و رحیمی، شعبان. (1382). تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی، 16(3 (پی آیند 60) در امور دام و آبزیان)، 90-94. SID. https://sid.ir/paper/19250/fa
Vancouver:
کپیکریمی کاظم، رحیمی شعبان. تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1382؛16(3 (پی آیند 60) در امور دام و آبزیان):90-94. Available from: https://sid.ir/paper/19250/fa
IEEE:
کپیکاظم کریمی، و شعبان رحیمی، “تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی،” پژوهش و سازندگی، vol. 16، no. 3 (پی آیند 60) در امور دام و آبزیان، pp. 90–94، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19250/fa