APA:
کپیجمشیدی، علی، نوابی، عاطفه، دلاور، مصطفی، و میرلوحی، مریم. (1396). بررسی الگوی اسیدهای چرب شیر خام, پاستوریزه و استرلیزه در 4 کارخانه تولید کننده فراورده لبنی در استان اصفهان و مرکزی. تحقیقات نظام سلامت، 13(1)، 104-110. SID. https://sid.ir/paper/192546/fa
Vancouver:
کپیجمشیدی علی، نوابی عاطفه، دلاور مصطفی، میرلوحی مریم. بررسی الگوی اسیدهای چرب شیر خام, پاستوریزه و استرلیزه در 4 کارخانه تولید کننده فراورده لبنی در استان اصفهان و مرکزی. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1396؛13(1):104-110. Available from: https://sid.ir/paper/192546/fa
IEEE:
کپیعلی جمشیدی، عاطفه نوابی، مصطفی دلاور، و مریم میرلوحی، “بررسی الگوی اسیدهای چرب شیر خام, پاستوریزه و استرلیزه در 4 کارخانه تولید کننده فراورده لبنی در استان اصفهان و مرکزی،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 13، no. 1، pp. 104–110، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/192546/fa