Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

10,628
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مصرف چای سبز بر میزان شاخص توده بدنی، فشار خون و نبض در کارکنان اتاق عمل

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 23

چکیده

 مقدمه: چاقی یکی از مهم ترین عوامل خطر در بروز بیماری های غیرواگیر می باشد که حتی در کارکنان درمانی نیز شیوع رو به افزایشی دارد و می تواند زمینه ساز بیماری های مختلفی از جمله مشکلات قلبی- عروقی شود. روش های درمانی مختلفی در این زمینه ارایه شده است که یکی از آن ها, استفاده از چای سبز می باشد. بنابراین, هدف از انجام مطالعه حاضر, بررسی تاثیر چای سبز بر میزان شاخص توده بدنی Body mass index) یاBMI ), فشار خون و نبض در کارکنان اتاق عمل بود.روش ها: این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی قبل و بعد, بر روی 24 نفر از کارکنان اتاق عمل بیمارستان شهید مطهری فولادشهر اصفهان در سال 1394 انجام شد. بعد از اخذ رضایت نامه, از نمونه ها درخواست گردید تا روزانه 4 فنجان چای سبز حاوی 3 گرم برگ چای سبز در 300 میلی لیتر آب جوش (با دمای 80 درجه سانتی گراد) را به مدت 8 هفته مصرف نمایند. میزان BMI, نبض و فشار خون قبل و بعد از مصرف چای سبز اندازه گیری شد. در نهایت, داده ها در نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: فشار سیستولیک و تعداد نبض بعد از 8 هفته مصرف چای سبز به طور معنی داری کاهش یافت, اما مصرف آن بر BMI و فشار دیاستولیک موثر نبود.نتیجه گیری: مصرف چای سبز می تواند جهت کاهش فشار خون سیستولیک و نبض مفید باشد و باعث بهبود وضعیت قلبی- عروقی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    امینی رارانی، سعید، قدمی، احمد، یوسفی، حجت اله، و مانی، کوروش. (1396). تاثیر مصرف چای سبز بر میزان شاخص توده بدنی, فشار خون و نبض در کارکنان اتاق عمل. تحقیقات نظام سلامت، 13(1)، 19-23. SID. https://sid.ir/paper/192549/fa

    Vancouver: کپی

    امینی رارانی سعید، قدمی احمد، یوسفی حجت اله، مانی کوروش. تاثیر مصرف چای سبز بر میزان شاخص توده بدنی, فشار خون و نبض در کارکنان اتاق عمل. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1396؛13(1):19-23. Available from: https://sid.ir/paper/192549/fa

    IEEE: کپی

    سعید امینی رارانی، احمد قدمی، حجت اله یوسفی، و کوروش مانی، “تاثیر مصرف چای سبز بر میزان شاخص توده بدنی, فشار خون و نبض در کارکنان اتاق عمل،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 13، no. 1، pp. 19–23، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/192549/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا