APA:
کپیکاظمی پور، یاسر، کیوانی، یزدان، و رضایی، محمد. (1384). مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
. پژوهش و سازندگی، 17(1 (پی آیند 66) در امور دام و آبزیان)، 93-97. SID. https://sid.ir/paper/19266/fa
Vancouver:
کپیکاظمی پور یاسر، کیوانی یزدان، رضایی محمد. مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1384؛17(1 (پی آیند 66) در امور دام و آبزیان):93-97. Available from: https://sid.ir/paper/19266/fa
IEEE:
کپییاسر کاظمی پور، یزدان کیوانی، و محمد رضایی، “مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
،” پژوهش و سازندگی، vol. 17، no. 1 (پی آیند 66) در امور دام و آبزیان، pp. 93–97، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19266/fa