مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,303
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,113
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 97

چکیده

 گیاهان دارویی پیشینه طولانی دردرمان بیماری ها دارند و معمولا عاری از عوارض جانبی می باشند, به همیم علت اثر آنها در ترمیم زخم های ماهی مورد توجه قرار گرفت. بدین منظور سیر, گل خطمی, و بابونه که در درمان زخمهای انسان متداول تر بودند, انتخاب گردیدند. 10 عدد آکواریوم هر کدام به سه قطعه ماهی کپور معمولی 30 گرمی زهخی تهیه گردید. هر یک از این گیاهان دوبار درهفته درغلظت های مختلف( گل خطمی و بابونه در غلظت های 0.7 g/I , 0.4 g/I وg/I 0.1و سیر درغلظت های g/I 2,g/I  0.6 وg/I  0.1) درسه آکواریوم مورد استفاده قرار گرفتند و یک آکواریوم نیز به عنوان شاهد استفاده شد. پس از سه هفته, زخم های ماهی های آکواریوم دارای سیر با کمترین غلظت, کاملا از نظر ظاهری (تشکلیل اپیدرم و فلس) ترمیم یافتند, ولی در آکواریوم شاهد پس ازچهار هفته بهبودی حاصل گردید. در آکواریوم های محتوای عصاره گل خطمی و بابونه پس از این مدت نیز زخم ها همچنان بهبود نیافته بودند. بنابراین, می توان نتیجه گرفت که استفاده از سیر حدود یک هفته زمان ترمیم زخم های سطحی ماهی ها را تسریع می کند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

کاظمی پور، یاسر، کیوانی، یزدان، و رضایی، محمد. (1384). مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) . پژوهش و سازندگی، 17(1 (پی آیند 66) در امور دام و آبزیان)، 93-97. SID. https://sid.ir/paper/19266/fa

Vancouver: کپی

کاظمی پور یاسر، کیوانی یزدان، رضایی محمد. مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) . پژوهش و سازندگی[Internet]. 1384؛17(1 (پی آیند 66) در امور دام و آبزیان):93-97. Available from: https://sid.ir/paper/19266/fa

IEEE: کپی

یاسر کاظمی پور، یزدان کیوانی، و محمد رضایی، “مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) ،” پژوهش و سازندگی، vol. 17، no. 1 (پی آیند 66) در امور دام و آبزیان، pp. 93–97، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19266/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button