APA:
کپیکسائی، سیدمهرداد، و کسائی، سیده نگین. (1397). بررسی آزمایشگاهی آثار آنتی اکسیدانی, آنتی رادیکالی و آنتی دیابتیک و ممانعت از تشکیل محصولات نهایی حاصل گلیکیشن پیشرفته توسط دارچین. زیست شناسی تکوینی، 10(2 )، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/193186/fa
Vancouver:
کپیکسائی سیدمهرداد، کسائی سیده نگین. بررسی آزمایشگاهی آثار آنتی اکسیدانی, آنتی رادیکالی و آنتی دیابتیک و ممانعت از تشکیل محصولات نهایی حاصل گلیکیشن پیشرفته توسط دارچین. زیست شناسی تکوینی[Internet]. 1397؛10(2 ):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/193186/fa
IEEE:
کپیسیدمهرداد کسائی، و سیده نگین کسائی، “بررسی آزمایشگاهی آثار آنتی اکسیدانی, آنتی رادیکالی و آنتی دیابتیک و ممانعت از تشکیل محصولات نهایی حاصل گلیکیشن پیشرفته توسط دارچین،” زیست شناسی تکوینی، vol. 10، no. 2 ، pp. 11–20، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193186/fa