APA:
کپیحاجی پور ده بالایی، شیما، افشارمنش، محسن، سامی، مسعود، و خباززاده، حجت اله. (1393). بررسی تاثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد, کیفیت گوشت و روده بلدرچین های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 45(4)، 353-361. SID. https://sid.ir/paper/193463/fa
Vancouver:
کپیحاجی پور ده بالایی شیما، افشارمنش محسن، سامی مسعود، خباززاده حجت اله. بررسی تاثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد, کیفیت گوشت و روده بلدرچین های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1393؛45(4):353-361. Available from: https://sid.ir/paper/193463/fa
IEEE:
کپیشیما حاجی پور ده بالایی، محسن افشارمنش، مسعود سامی، و حجت اله خباززاده، “بررسی تاثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد, کیفیت گوشت و روده بلدرچین های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 45، no. 4، pp. 353–361، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193463/fa