مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

967
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

544
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه مقایسه ای قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار توسط قارچ های بی هوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان

صفحات

 صفحه شروع 297 | صفحه پایان 308

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شاکرمی، فاطمه، چاجی، مرتضی، اسلامی، موسی، محمدآبادی، طاهره، و بوجارپور، محمد. (1393). مطالعه مقایسه ای قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار توسط قارچ های بی هوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 45(4)، 297-308. SID. https://sid.ir/paper/193467/fa

    Vancouver: کپی

    شاکرمی فاطمه، چاجی مرتضی، اسلامی موسی، محمدآبادی طاهره، بوجارپور محمد. مطالعه مقایسه ای قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار توسط قارچ های بی هوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1393؛45(4):297-308. Available from: https://sid.ir/paper/193467/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه شاکرمی، مرتضی چاجی، موسی اسلامی، طاهره محمدآبادی، و محمد بوجارپور، “مطالعه مقایسه ای قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار توسط قارچ های بی هوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 45، no. 4، pp. 297–308، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193467/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button