APA:
کپیشاکرمی، فاطمه، چاجی، مرتضی، اسلامی، موسی، محمدآبادی، طاهره، و بوجارپور، محمد. (1393). مطالعه مقایسه ای قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار توسط قارچ های بی هوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 45(4)، 297-308. SID. https://sid.ir/paper/193467/fa
Vancouver:
کپیشاکرمی فاطمه، چاجی مرتضی، اسلامی موسی، محمدآبادی طاهره، بوجارپور محمد. مطالعه مقایسه ای قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار توسط قارچ های بی هوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1393؛45(4):297-308. Available from: https://sid.ir/paper/193467/fa
IEEE:
کپیفاطمه شاکرمی، مرتضی چاجی، موسی اسلامی، طاهره محمدآبادی، و محمد بوجارپور، “مطالعه مقایسه ای قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار توسط قارچ های بی هوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 45، no. 4، pp. 297–308، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193467/fa