APA:
کپیسلطانی، زهرا، و علی پور، داریوش. (1392). اثر تانن موجود در بخش های گوناگون پسماند کشمش بر ارزش غذایی آن ها. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 44(4)، 305-312. SID. https://sid.ir/paper/193486/fa
Vancouver:
کپیسلطانی زهرا، علی پور داریوش. اثر تانن موجود در بخش های گوناگون پسماند کشمش بر ارزش غذایی آن ها. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1392؛44(4):305-312. Available from: https://sid.ir/paper/193486/fa
IEEE:
کپیزهرا سلطانی، و داریوش علی پور، “اثر تانن موجود در بخش های گوناگون پسماند کشمش بر ارزش غذایی آن ها،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 44، no. 4، pp. 305–312، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193486/fa