APA:
کپیخلیل وندی بهروزیار، حامد، دهقان بنادکی، مهدی، غفارزاده، محمد، و رضایزدی، کامران. (1395). تاثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجه های تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برون تنی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 47(1)، 1-17. SID. https://sid.ir/paper/193511/fa
Vancouver:
کپیخلیل وندی بهروزیار حامد، دهقان بنادکی مهدی، غفارزاده محمد، رضایزدی کامران. تاثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجه های تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برون تنی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(1):1-17. Available from: https://sid.ir/paper/193511/fa
IEEE:
کپیحامد خلیل وندی بهروزیار، مهدی دهقان بنادکی، محمد غفارزاده، و کامران رضایزدی، “تاثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجه های تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برون تنی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 1، pp. 1–17، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193511/fa