مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,059
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

701
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر میوه بلوط و سطح متیونین جیره بر عملکرد تولیدی، وزن برخی اندام ها و ویژگی های استخوان درشت نی در مرغ گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 219 | صفحه پایان 228

چکیده

 تاثیر سطوح 0, 15 و 20 درصد میوه بلوط به عنوان جایگزین ذرت در جیره های حاوی متیونین سطح توصیه شده توسط NRC (1994) و دو برابر سطح توصیه شده توسط NRC (1994) بر عملکرد تولیدی مرغ گوشتی با استفاده از 528 قطعه جوجه یک روزه سویه کاب 500 در قالب آزمایش فاکتوریل 3×2 بر پایه طرح کامل تصادفی با چهار تکرار و 22 قطعه جوجه در هر تکرار بررسی شد. در همه دوره های آزمایش, جوجه های تغذیه شده با جیره های حاوی 15 و 20 درصد میوه بلوط, افزایش وزن کمتر و ضریب تبدیل غذایی بالاتری در مقایسه با پرندگان دریافت کننده جیره بدون میوه بلوط داشتند (p<0.05) افزایش سطح متیونین جیره به میزان دو برابر میزان توصیه شده توسط NRC (1994), مصرف خوراک و افزایش وزن بدن در دوره پایانی و کل دوره آزمایش را به طور معنی داری کاهش داد (p<0.05) اثر متقابل معنی داری بین سطح استفاده از میوه بلوط و متیونین جیره در مورد فراسنجه های عملکرد مشاهده نشد. استفاده از 20 درصد میوه بلوط در جیره بر برخی ویژگی های استخوان درشت نی تاثیر نامطلوب داشت (p<0.05) به طورکلی, جایگزینی 15 و 20 درصد ذرت جیره با میوه بلوط باعث کاهش عملکرد جوجه های گوشتی شد و افزایش سطح متیونین جیره نتوانست از این وضعیت جلوگیری کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ندایی، فاطمه، هوشمند، محمد، پارسایی، سیامک، و معمار، مهرداد. (1396). تاثیر میوه بلوط و سطح متیونین جیره بر عملکرد تولیدی, وزن برخی اندام ها و ویژگی های استخوان درشت نی در مرغ گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 48(2)، 219-228. SID. https://sid.ir/paper/193596/fa

    Vancouver: کپی

    ندایی فاطمه، هوشمند محمد، پارسایی سیامک، معمار مهرداد. تاثیر میوه بلوط و سطح متیونین جیره بر عملکرد تولیدی, وزن برخی اندام ها و ویژگی های استخوان درشت نی در مرغ گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(2):219-228. Available from: https://sid.ir/paper/193596/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه ندایی، محمد هوشمند، سیامک پارسایی، و مهرداد معمار، “تاثیر میوه بلوط و سطح متیونین جیره بر عملکرد تولیدی, وزن برخی اندام ها و ویژگی های استخوان درشت نی در مرغ گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 2، pp. 219–228، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193596/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button