APA:
کپییوسفی کلاریکلایی، کاظم، مروج، حسین، حسینی، سیدعبداله، و پاکدل، عباس. (1393). تاثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 45(3)، 235-243. SID. https://sid.ir/paper/193615/fa
Vancouver:
کپییوسفی کلاریکلایی کاظم، مروج حسین، حسینی سیدعبداله، پاکدل عباس. تاثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1393؛45(3):235-243. Available from: https://sid.ir/paper/193615/fa
IEEE:
کپیکاظم یوسفی کلاریکلایی، حسین مروج، سیدعبداله حسینی، و عباس پاکدل، “تاثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 45، no. 3، pp. 235–243، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193615/fa