APA:
کپینباتی، ارسلان، شریفی، سیدداوود، و غضنفری، شکوفه. (1394). تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 46(2 )، 159-168. SID. https://sid.ir/paper/193697/fa
Vancouver:
کپینباتی ارسلان، شریفی سیدداوود، غضنفری شکوفه. تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(2 ):159-168. Available from: https://sid.ir/paper/193697/fa
IEEE:
کپیارسلان نباتی، سیدداوود شریفی، و شکوفه غضنفری، “تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 2 ، pp. 159–168، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193697/fa