APA:
کپیشاکریان، امیر، سهرابی، محمدجواد، و قاسمی پیربلوطی، عبداله. (1391). اثر اسانس و پودر کرفس بختیاری یا کلوس (Kelussia odoratissma Mozaff) برخواص حسی و ماندگاری ماست. داروهای گیاهی، 3(1)، 41-48. SID. https://sid.ir/paper/193732/fa
Vancouver:
کپیشاکریان امیر، سهرابی محمدجواد، قاسمی پیربلوطی عبداله. اثر اسانس و پودر کرفس بختیاری یا کلوس (Kelussia odoratissma Mozaff) برخواص حسی و ماندگاری ماست. داروهای گیاهی[Internet]. 1391؛3(1):41-48. Available from: https://sid.ir/paper/193732/fa
IEEE:
کپیامیر شاکریان، محمدجواد سهرابی، و عبداله قاسمی پیربلوطی، “اثر اسانس و پودر کرفس بختیاری یا کلوس (Kelussia odoratissma Mozaff) برخواص حسی و ماندگاری ماست،” داروهای گیاهی، vol. 3، no. 1، pp. 41–48، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193732/fa