مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,970
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

883
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فعالیت ضد میکروبی 5 گونه جلبک سبز - آبی و 3 گونه جلبک سبز جمع آوری شده از مشهد و حومه

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 50

چکیده

 مقدمه و هدف: جلبک ها دارای تنوع وگستردگی فراوانی هستند و روز به روز با توجه به ارزش دارویی و غذایی آن ها مطالعات فراوانی بر روی خواص آن ها انجام می شود. در تحقیق حاضر نیز فعالیت ضد میکروبی جلبک های سبز- آبی و سبز جمع آوری شده از مشهد و حومه, مورد بررسی قرار گرفتند.روش تحقیق: اثر عصاره های آبی, اتری و متانولی, گونه های جلبک شناسایی شده در برابر دو باکتری گرم مثبت و دو باکتری گرم منفی و دو قارچ مطالعه شد.نتایج و بحث: نتایج نشان داد که خاصیت ضدمیکروبی در دو گونه از خانوادهNostocαceαe , یک گونه از خانوادهChroococαceαe , یک گونه از خانواده Heylαceαe و یک گونه از خانواده  Scytonemαtαceαe قابل تامل است. جلبک های سبز شناسایی شده, به 15 جنس از سه خانواده و پنج راسته متعلق بودند که فعالیت ضدمیکروبی آن ها متعلق به دو گونه از خانواده Scenedesmαceαe و یک گونه از خانواده Zygnemαtαceαe بوده است. مشاهده ها حاکی از آن است که باکتری گرم مثبتBαcillus subtilis , به وسیله دو گونه جلبک سبز- آبی و یک گونه جلبک سبز, مهار شد و باکتری گرم مثبتStαphylococcus epidermidis , به وسیله دو گونه از جلبک های سبز – آبی و یک گونه جلبک سبز مهار شد, در حالی که باکتری های گرم منفی, نسبت به جلبک های موجود, هیچ حساسیتی نشان ندادند. دو سیانو باکتری و یک گونه از جلبک های سبز شناسایی شده, رشد قارچ Cαndidα αlbicαns را مهار کردند ولی بر قارچ Cαndidα kefyr هیچ تاثیری دیده نشد. می توان گفت در این تحقیق باکتری های گرم مثبت حساس تر از گرم منفی نشان داده شده اند.توصیه کاربردی/صنعتی: با توجه به نتایج حاصل از این تحقیق می توان از عصاره برخی از جلبک ها سبز- آبی و سبز جمع آوری شده از مشهد به عنوان ترکیبات ضد باکتریایی طبیعی استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی، سمانه، ذکایی، محمود، و سلطانی، ندا. (1389). فعالیت ضد میکروبی 5 گونه جلبک سبز - آبی و 3 گونه جلبک سبز جمع آوری شده از مشهد و حومه. داروهای گیاهی، 1(2)، 47-50. SID. https://sid.ir/paper/193785/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی سمانه، ذکایی محمود، سلطانی ندا. فعالیت ضد میکروبی 5 گونه جلبک سبز - آبی و 3 گونه جلبک سبز جمع آوری شده از مشهد و حومه. داروهای گیاهی[Internet]. 1389؛1(2):47-50. Available from: https://sid.ir/paper/193785/fa

    IEEE: کپی

    سمانه رحیمی، محمود ذکایی، و ندا سلطانی، “فعالیت ضد میکروبی 5 گونه جلبک سبز - آبی و 3 گونه جلبک سبز جمع آوری شده از مشهد و حومه،” داروهای گیاهی، vol. 1، no. 2، pp. 47–50، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193785/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button