مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,017
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر استفاده از صمغ کتیرا بر بافت و ماندگاری کیک اسفنجی

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 42

چکیده

 مقدمه و هدف: صمغ کتیرا (Tragacanth gum) از جمله صمغ های طبیعی به دست آمده از شیره هفت نوع از گیاهان گونه آستراگالوس تیره لگوم ها می باشد که یک صمغ ویسکوز و تعدیل کننده عطر و طعم بوده و هم چنین مخلوطی از پلی ساکاریدهای محلول در آب می باشد. این صمغ در داروسازی و مواد غذایی به عنوان امولسیفایر, غلیظ کننده, استابیلایزر (پایدار کننده) و بافت دهنده مورد استفاده قرار می گیرد. کیک اسفنجی به علت راحتی و سهولت استفاده و دسترسی, هم چنین ماندگاری نسبتا خوب, یکی از فرآورده های نانوایی بسیار پرطرفدار می باشد. صمغ کتیرا می تواند خصوصیات بافتی محصولات نانوایی را به جهت طبیعت هیدروکلوئیدی خود بهبود دهد.روش تحقیق: در این مطالعه برای یافتن تاثیر صمغ کتیرا بر خواص بافتی کیک اسفنجی, آزمون تجزیه پروفیل بافت و آزمون برش انجام شد. غلظت های استفاده شده از صمغ کتیرا عبارت از 0.1, 0.2, 0.3, 0.4, 0.6 و 0.8 درصد وزنی بودند.نتایج و بحث: نتایج نشان داد که استفاده از صمغ کتیرا تا 0.4 درصد باعث ایجاد بافتی نرم در کیک و کاهش علائم بیاتی در آن می شود.توصیه کاربردی/ صنعتی: استفاده از صمغ کتیرا ( 0.4درصد) در محصولات نانوایی, به خصوص کیک اسفنجی, علاوه بر دارا بودن خصوصیات دارویی و تغذیه ای متعدد می تواند خواص بافتی را بهبود داده و عمر ماندگاری این محصولات را افزایش دهد. اصل مقاله به صورت متن کامل انگلیسی, در بخش انگلیسی قابل رویت است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاج محمدی، اعظم، کرامت، جواد، حجت الاسلامی، محمد، و مولوی، هومان. (1392). اثر استفاده از صمغ کتیرا بر بافت و ماندگاری کیک اسفنجی. داروهای گیاهی، 4(1)، 39-42. SID. https://sid.ir/paper/193830/fa

    Vancouver: کپی

    حاج محمدی اعظم، کرامت جواد، حجت الاسلامی محمد، مولوی هومان. اثر استفاده از صمغ کتیرا بر بافت و ماندگاری کیک اسفنجی. داروهای گیاهی[Internet]. 1392؛4(1):39-42. Available from: https://sid.ir/paper/193830/fa

    IEEE: کپی

    اعظم حاج محمدی، جواد کرامت، محمد حجت الاسلامی، و هومان مولوی، “اثر استفاده از صمغ کتیرا بر بافت و ماندگاری کیک اسفنجی،” داروهای گیاهی، vol. 4، no. 1، pp. 39–42، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193830/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button