APA:
کپیحاج محمدی، اعظم، کرامت، جواد، حجت الاسلامی، محمد، و مولوی، هومان. (1392). اثر استفاده از صمغ کتیرا بر بافت و ماندگاری کیک اسفنجی. داروهای گیاهی، 4(1)، 39-42. SID. https://sid.ir/paper/193830/fa
Vancouver:
کپیحاج محمدی اعظم، کرامت جواد، حجت الاسلامی محمد، مولوی هومان. اثر استفاده از صمغ کتیرا بر بافت و ماندگاری کیک اسفنجی. داروهای گیاهی[Internet]. 1392؛4(1):39-42. Available from: https://sid.ir/paper/193830/fa
IEEE:
کپیاعظم حاج محمدی، جواد کرامت، محمد حجت الاسلامی، و هومان مولوی، “اثر استفاده از صمغ کتیرا بر بافت و ماندگاری کیک اسفنجی،” داروهای گیاهی، vol. 4، no. 1، pp. 39–42، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193830/fa