مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

820
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر عوامل محیطی (سن و جنس) و نوع پرورش (ایستگاه و کوچ رو) بر خصوصیات کرک بزهای رائینی

صفحات

 صفحه شروع 90 | صفحه پایان 95

چکیده

 این طرح به بررسی کمی و کیفی کرک و موی تولید شده در ایستگاه بز رائینی بافت کرمان و مقایسه آن با بزهای کرکی بومی استان کرمان بر اساس سن و جنس پرداخته است. تعداد 150 و 120 نمونه کرک و مو به ترتیب از بزهای مربوط به ایستگاه و شهرستان بافت در دو جنس و سنین یک تا 8 سال برداشت شد. و پس از اندازه گیری خصوصیات الیاف از طریق تجزیه واریانس محاسبه آماری انجام گرفت. نتایج حاصله برای ایستگاه و شهرستان بافت به ترتیب عبارت است از میانگین طول دسته الیاف 6.35±0.1 و 5.62±0.1 سانتی متر, کرک 66.51±0.72 و 69.06±0.74 درصد, مو 33.5±0.72 و 30.94±0.74 درصد, قطر الیاف کرک 20.19±0.11 و 19.53±0.15 میکرون, ضریب تغییرات قطر الیاف کرک 19.57±0.21 و 17.88±0.19 درصد. دو محل از لحاظ تمام خصوصیات با یکدیگر اختلاف معنی دار (P<0.05) داشتند. بزهای شهرستان بافت از درصد کرک و ظرافت کرک بالاتری نسبت به بزهای ایستگاه بافت برخوردار بودند. بین دو جنس فقط از نظر مقادیر الیاف کرک اختلاف معنی دار (P<0.05) وجود داشت. بلندترین طول دسته الیاف به هشت ساله ها 6.54±0.51 سانتی متر و بیشترین مقدار کرک به بزهای دو ساله با 69.33±0.72 درصد و ظریف ترین الیاف کرک 19.3±0.5 میکرون با کمترین ضریب تغییرات 17.9±0.5 درصد به یکساله ها مربوط می شود. همبستگی فنوتیپی بین طول دسته الیاف کرک با قطر و ضریب تغییرات قطر کرک به ترتیب ±0.16 و +0.13 بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی، مهناز، طاهرپوردری، نصرت اله، و کورنگ بهشتی، مسعود. (1379). بررسی اثر عوامل محیطی (سن و جنس) و نوع پرورش (ایستگاه و کوچ رو) بر خصوصیات کرک بزهای رائینی. پژوهش و سازندگی، 13(2 (پی آیند 47))، 90-95. SID. https://sid.ir/paper/19467/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی مهناز، طاهرپوردری نصرت اله، کورنگ بهشتی مسعود. بررسی اثر عوامل محیطی (سن و جنس) و نوع پرورش (ایستگاه و کوچ رو) بر خصوصیات کرک بزهای رائینی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1379؛13(2 (پی آیند 47)):90-95. Available from: https://sid.ir/paper/19467/fa

    IEEE: کپی

    مهناز صالحی، نصرت اله طاهرپوردری، و مسعود کورنگ بهشتی، “بررسی اثر عوامل محیطی (سن و جنس) و نوع پرورش (ایستگاه و کوچ رو) بر خصوصیات کرک بزهای رائینی،” پژوهش و سازندگی، vol. 13، no. 2 (پی آیند 47)، pp. 90–95، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19467/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button