APA:
کپینقش، نوشین، نیکبخت، زهره، و دودی، منیر. (1392). اثرات نانو ذرات مس و اسانس روغنی گیاه بادرنجبویه در مهار رشد باکتری اشریشیاکلی واسترپتوکوکوس موتانس. علوم آزمایشگاهی (Medical Laboratory Journal)، 7(5 (ویژه نامه))، 16-21. SID. https://sid.ir/paper/194691/fa
Vancouver:
کپینقش نوشین، نیکبخت زهره، دودی منیر. اثرات نانو ذرات مس و اسانس روغنی گیاه بادرنجبویه در مهار رشد باکتری اشریشیاکلی واسترپتوکوکوس موتانس. علوم آزمایشگاهی (Medical Laboratory Journal)[Internet]. 1392؛7(5 (ویژه نامه)):16-21. Available from: https://sid.ir/paper/194691/fa
IEEE:
کپینوشین نقش، زهره نیکبخت، و منیر دودی، “اثرات نانو ذرات مس و اسانس روغنی گیاه بادرنجبویه در مهار رشد باکتری اشریشیاکلی واسترپتوکوکوس موتانس،” علوم آزمایشگاهی (Medical Laboratory Journal)، vol. 7، no. 5 (ویژه نامه)، pp. 16–21، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/194691/fa