مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

896
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

575
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر حرارت مرطوب بر روی فعالیت مهار کننده های تریپسین در نخود معمولی، لوبیای سفید و باقلا

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 93

چکیده

 در مطالعه حاضر تاثیر حرارت مرطوب در 100 درجه سانتیگراد در مدت زمان0, 1, 3, 6, 12و 24 ساعت بر روی آرد نمونه های نخود, لوبیا و باقلا مورد بررسی قرار گرفت. میزان پروتئین کل در نخود, لوبیا و باقلا در تیمار حرارتی صفر به ترتیب, 4.1, 22.18و 30.5 درصد برآورد گردید. تغییرات میزان پروتئین کل در هر سه نمونه مورد مطالعه که تحت تیمارهای حرارتی با زمانهای متفاوت قرار گرفته بودند, معنی دار نبود. فعالیت مهارکننده های تریپسین در نمونه های حرارت ندیده در بذور نخود, لوبیا و باقلا, به ترتیب 27.8, 41.5و 49.9 میکروگرم در هر گرم آرد نمونه تعیین گردید که در طی تیمارهای حرارتی فوق, کاهش معنی داری را نشان داد. الکتروفورز در ژل پلی اکریلامید در حضور سدیم دو دسیل سولفات (SDS – PAGE) بر روی پروتئین کل نمونه های حرارت دیده و حرارت ندیده بعد از اعمال تیمار آنزیمی انجام گرفت. مقایسه الکتروفوروگرام های بدست آمده نشان داد که, تغییرات شدیدی در کاهش ضخامت و رنگ باندها پروتئینی متناسب با افزایش زمان حرارت دهی ایجاد شده است. این فرایند از غیر فعال شدن مهارکننده های تریپسین ناشی از اعمال حرارت و تاثیر شدید آنزیم تریپسین در هیدرولیز پروتئینهای نمونه بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارع، صمد، حیدری، رضا، و عبادی، عبدالغفار. (1382). اثر حرارت مرطوب بر روی فعالیت مهار کننده های تریپسین در نخود معمولی, لوبیای سفید و باقلا . پژوهش و سازندگی، 16(2 (پی آیند 59) در زراعت و باغبانی)، 87-93. SID. https://sid.ir/paper/19474/fa

    Vancouver: کپی

    زارع صمد، حیدری رضا، عبادی عبدالغفار. اثر حرارت مرطوب بر روی فعالیت مهار کننده های تریپسین در نخود معمولی, لوبیای سفید و باقلا . پژوهش و سازندگی[Internet]. 1382؛16(2 (پی آیند 59) در زراعت و باغبانی):87-93. Available from: https://sid.ir/paper/19474/fa

    IEEE: کپی

    صمد زارع، رضا حیدری، و عبدالغفار عبادی، “اثر حرارت مرطوب بر روی فعالیت مهار کننده های تریپسین در نخود معمولی, لوبیای سفید و باقلا ،” پژوهش و سازندگی، vol. 16، no. 2 (پی آیند 59) در زراعت و باغبانی، pp. 87–93، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19474/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا