مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,846
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی محتویات دستگاه گوارش ماهی کپور نقره ای از نظر فراوانی و هضم ذرات غذایی

صفحات

 صفحه شروع 84 | صفحه پایان 86

چکیده

 تحقیق حاضر به منظور آگاهی از نوع, مقدار و میزان هضم مواد و ذرات غذایی مورد استفاده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) انجام گرفت. در این آزمایش از 6 قطعه ماهی کپور نقره ای با میانگین وزنی 440 گرم استفاده شد که در استخر خاکی حاوی تولیدات طبیعی به سر می بردند. ماهیان مورد آزمایش به طور تصادفی صید و بلافاصله به آزمایشگاه منتقل و پس از زیست سنجی, هر کدام به طور جداگانه از محل شکم باز شده و از سه قسمت روده شامل ابتدا ( 10-5 سانتی متر), اواسط ( 60-30 سانتی متر) و انتها (100 سانتی متر تا آخر), و از هر قسمت 10 نمونه تهیه گردید. لام های تهیه شده در زیر میکروسکوپ از نظر نوع و تعداد ذرات غذایی مورد مطالعه قرار گرفتند. براساس مشاهدات و تحلیل های انجام شده, فراوانی و هضم دتریتوس ها و تک یاختگان بیش از سایر ذرات بوده و غذای کپور نقره ای به ترتیب اهمیت مصرف شامل دتریتوس ها, تک یاختگان, سایر جلبک ها, دیاتومه ها و جلبک های سبز می باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی ارانی، مجتبی، علامه فانی، سیدکمال الدین، استکی، عباسعلی، و دانیالی، سیدرحمان. (1382). بررسی محتویات دستگاه گوارش ماهی کپور نقره ای از نظر فراوانی و هضم ذرات غذایی. پژوهش و سازندگی، 16(1 (پی آیند 58) در امور دام و آبزیان)، 84-86. SID. https://sid.ir/paper/19516/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی ارانی مجتبی، علامه فانی سیدکمال الدین، استکی عباسعلی، دانیالی سیدرحمان. بررسی محتویات دستگاه گوارش ماهی کپور نقره ای از نظر فراوانی و هضم ذرات غذایی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1382؛16(1 (پی آیند 58) در امور دام و آبزیان):84-86. Available from: https://sid.ir/paper/19516/fa

    IEEE: کپی

    مجتبی محمدی ارانی، سیدکمال الدین علامه فانی، عباسعلی استکی، و سیدرحمان دانیالی، “بررسی محتویات دستگاه گوارش ماهی کپور نقره ای از نظر فراوانی و هضم ذرات غذایی،” پژوهش و سازندگی، vol. 16، no. 1 (پی آیند 58) در امور دام و آبزیان، pp. 84–86، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19516/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button