مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,569
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

730
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات سفتی بافت میوه سیب رد و گلدن دلیشز پس از برداشت با توجه به نوع پایه، رقم و تیمار کلرید کلسیم

صفحات

 صفحه شروع 74 | صفحه پایان 79

چکیده

 سفتی گوشت میوه یکی از مهمترین خصوصیات کیفی سیب محسوب می شود. به منظور مطالعه تغییرات سفتی باقت میوه سیب پس از برداشت با توجه به نوع پایه, رقم و تیمار کلرید کلسیم این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار به اجرا درآمد. تیمارها شامل پایه در دو سطح (مالینگ مرتون 106 و بذری), رقم در دو سطح (رد دلیشز و گلدن دلیشز), کلرید کلسیم در پنج سطح شامل (صفر, 1, 2.5, 5, 7.5 درصد) و زمان نگهداری در سردخانه در سه سطح (50, 100 و 150 روز) بود. نتایج نشان داد که نوع پایه تاثیر معنی داری بر میزان سفتی بافت میوه دارد, بطوریکه بیشترین سفتی مربوط به پایه بذری بود. همچنین نوع رقم نیز تاثیر معنی داری بر میزان سفتی بافت میوه نشان داد بطوریکه میوه رقم رد دلیشز به مراتب سفت تر از میوه رقم گلدن دلیشز بود. غوطه وری میوه ها در محلول کلرید کلسیم سفتی بافت میوه و غلظت کلسیم را به طور معنی داری نسبت به شاهد افزایش داد بطوریکه بیشترین میزان غلظت کلسیم در تیمار 7.5 درصد غوطه وری مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حسینی فرهی، مهدی، ابوطالبی جهرمی، عبدالحسین، و پناهی کردلاغری، خدابخش. (1387). بررسی تغییرات سفتی بافت میوه سیب رد و گلدن دلیشز پس از برداشت با توجه به نوع پایه, رقم و تیمار کلرید کلسیم. پژوهش و سازندگی، 21(1 (پی آیند 78) در زراعت و باغبانی)، 74-79. SID. https://sid.ir/paper/19546/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی فرهی مهدی، ابوطالبی جهرمی عبدالحسین، پناهی کردلاغری خدابخش. بررسی تغییرات سفتی بافت میوه سیب رد و گلدن دلیشز پس از برداشت با توجه به نوع پایه, رقم و تیمار کلرید کلسیم. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(1 (پی آیند 78) در زراعت و باغبانی):74-79. Available from: https://sid.ir/paper/19546/fa

    IEEE: کپی

    مهدی حسینی فرهی، عبدالحسین ابوطالبی جهرمی، و خدابخش پناهی کردلاغری، “بررسی تغییرات سفتی بافت میوه سیب رد و گلدن دلیشز پس از برداشت با توجه به نوع پایه, رقم و تیمار کلرید کلسیم،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 1 (پی آیند 78) در زراعت و باغبانی، pp. 74–79، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19546/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button