APA:
کپینوتاش، شهاب، نعیمی کرارودی، میثم، شهاب زاده، سیدحسین، و فدایی فرد، فیروز. (1389). بررسی تاثیر مقادیر مختلف پروبیوتیک پروتکسین در افزایش وزن, میزان بقا و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان. پژوهش های نوین دامپزشکی (پاتوبیولوژی دامپزشکی)، 1(3)، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/195540/fa
Vancouver:
کپینوتاش شهاب، نعیمی کرارودی میثم، شهاب زاده سیدحسین، فدایی فرد فیروز. بررسی تاثیر مقادیر مختلف پروبیوتیک پروتکسین در افزایش وزن, میزان بقا و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان. پژوهش های نوین دامپزشکی (پاتوبیولوژی دامپزشکی)[Internet]. 1389؛1(3):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/195540/fa
IEEE:
کپیشهاب نوتاش، میثم نعیمی کرارودی، سیدحسین شهاب زاده، و فیروز فدایی فرد، “بررسی تاثیر مقادیر مختلف پروبیوتیک پروتکسین در افزایش وزن, میزان بقا و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان،” پژوهش های نوین دامپزشکی (پاتوبیولوژی دامپزشکی)، vol. 1، no. 3، pp. 33–40، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/195540/fa