مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,046
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

513
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر مقادیر مختلف پروبیوتیک پروتکسین در افزایش وزن، میزان بقا و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 40

چکیده

 با توجه به تاثیر پروبیوتیک بر رشد حیوانات مختلف از جمله آبزیان تحقیق حاضر با هدف بررسی اثرات پروبیوتیک بر شاخصهای زیستی ماهی قزل آلای رنگین کمان انجام پذیرفت لذا تعداد 240 عدد ماهی قزل آلای 10 گرمی از منبع مولد یکسان تهیه و با شرایط محیطی و تغذیه ای یکسان, در 4 گروه مساوی تقسیم شدند. بطوریکه گروههای 1 تا 3 تیمارهای آزمایش و گروه چهارم به عنوان شاهد در نظر گرفته شد در گروههای آزمایش تغذیه با جیره همراه با پروبیوتیک به میزان 0.1 درصد, 0.2 درصد و 0.3 درصد غذایی در نظر گرفته شد. و در روزهای صفر و 15 و 30 و 45 بیومتری انجام شد, در هر تیمار داده های مربوط به متوسط وزن, ضریب تبدیل غذایی و میزان بقا محاسبه و در هر کدام از زمان های فوق الذکر میانگین متغییرهای مورد نظر در چهار گروه مقایسه گردید. در نتیجه افزودن پروبیوتیک تجاری پروتکسین به میزان 0.3 درصد در جیره غذایی نتایج مناسبی را در افزایش میزان وزن و کاهش ضریب تبدیل غذایی نشان داد. ولی درهیچ کدام از 3 شاخص مورد بررسی تفاوت معنی داری بین گروهها و شاهد مشاهده نشد. (p<0.05) نتایج به روش آنالیز واریانس در نرم افزار SPSS مورد تحلیل قرار گرفت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوتاش، شهاب، نعیمی کرارودی، میثم، شهاب زاده، سیدحسین، و فدایی فرد، فیروز. (1389). بررسی تاثیر مقادیر مختلف پروبیوتیک پروتکسین در افزایش وزن, میزان بقا و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان. پژوهش های نوین دامپزشکی (پاتوبیولوژی دامپزشکی)، 1(3)، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/195540/fa

    Vancouver: کپی

    نوتاش شهاب، نعیمی کرارودی میثم، شهاب زاده سیدحسین، فدایی فرد فیروز. بررسی تاثیر مقادیر مختلف پروبیوتیک پروتکسین در افزایش وزن, میزان بقا و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان. پژوهش های نوین دامپزشکی (پاتوبیولوژی دامپزشکی)[Internet]. 1389؛1(3):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/195540/fa

    IEEE: کپی

    شهاب نوتاش، میثم نعیمی کرارودی، سیدحسین شهاب زاده، و فیروز فدایی فرد، “بررسی تاثیر مقادیر مختلف پروبیوتیک پروتکسین در افزایش وزن, میزان بقا و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان،” پژوهش های نوین دامپزشکی (پاتوبیولوژی دامپزشکی)، vol. 1، no. 3، pp. 33–40، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/195540/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا