مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,791
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین دز مناسب پرتودهی جهت کاهش بار میکروبی زعفران

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 57

چکیده

 با آزمایش بر روی نمونه های زعفران جمع آوری شده از 16 ناحیه زعفران خیز استان خراسان انواع مختلفی از باکتری های استاف, بلاسیلوسهای اسپوردار, کوکوباسیلهای گرم منفی, کپک و مخمر مشاهده گردید. در مجموع بار باکتریایی بیش از 105, قارچی 103 و مخمر 103 × 8 شمارش گردید. به منظور کاهش بار میکروبی, نمونه هایی از زعفران با دزهای 0, 2, 4, 6 و 7 کیلو گری پرتوتابی گردید. بار میکروبی با افزایش دز به میزان قابل ملاحظه ای کاهش یافت. بیشترین کاهش در دز 6 کیلوگری بوده و در دز 7 کیلوگری میزان بار میکروبی به صفر رسید. در مقایسه نمونه های پرتو دیده و شاهد تغییرات کمی و کیفی به خصوص از نظر رنگ و بو مشاهده نگردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ودادی، سیروس، و ناصریان خیابانی، بهنام. (1383). تعیین دز مناسب پرتودهی جهت کاهش بار میکروبی زعفران. پژوهش و سازندگی، 17(4 (پی آیند65) در زراعت و باغبانی)، 53-57. SID. https://sid.ir/paper/19585/fa

    Vancouver: کپی

    ودادی سیروس، ناصریان خیابانی بهنام. تعیین دز مناسب پرتودهی جهت کاهش بار میکروبی زعفران. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1383؛17(4 (پی آیند65) در زراعت و باغبانی):53-57. Available from: https://sid.ir/paper/19585/fa

    IEEE: کپی

    سیروس ودادی، و بهنام ناصریان خیابانی، “تعیین دز مناسب پرتودهی جهت کاهش بار میکروبی زعفران،” پژوهش و سازندگی، vol. 17، no. 4 (پی آیند65) در زراعت و باغبانی، pp. 53–57، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19585/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button