مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,307
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

698
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر میزان چربی جیره بر رشد ، راند مان تغذیه و ترکیب بد ن کپور علفخوار جوان (Ctenopharyngodon idella)

صفحات

 صفحه شروع 109 | صفحه پایان 117

چکیده

 مطالعه ای جهت تعیین اثر میزان چربی بر رشد , راند مان استفاد ه از غذا و ترکیب شیمیایی بد ن بچه ماهیان کپور علفخوار انجام شد . هفت جیره محتوی نیتروژن برابر (40 د رصد پروتئین خام) و حاوی هفت سطح چربی (10, 8, 6, 4, 2, 0 و 12 د رصد ماد ه خشک) د ر تیمارهای سه تکراری د ر قالب طرح کاملا تصاد فی با وزن اولیه 6.5±0.1 گرم به مد ت 70 روز مورد تغذیه ماهیان قرار گرفتند . برای تجزیه و تحلیل د اد ه ها از آنالیز واریانس یک طرفه و برای مقایسه میانگین, آزمون د انکن از برنامه اس ای اس د ر سطح 0.05 د رصد استفاد ه شد . مقد ار چربی اضافی (10 و 12 د رصد ) منجر به کاهش معنی د ار مصرف غذا شد (P<0.05). بهترین عملکرد رشد و استفاد ه از غذا د ر جیره های حاوی 4-2 د رصد چربی مشاهد ه شد . ماهیان تغذیه شد ه با جیره بد ون چربی کمترین مقد ار بازد ه نسبی و تثبیت پروتئین را د اشتند . عملکرد رشد و استفاد ه از غذا با افزایش میزان چربی جیره تا حد ود 4 د رصد افزایش یافت. اگر چه سطوح بالاتر (بالاتر از 4 د رصد ) منجر به کاهش عملکرد رشد و استفاد ه از غذا شد و هیچ گونه اثر همپوشانی پروتئین مشاهد ه نشد . مقد ار تثبیت چربی با افزایش میزان چربی جیره به طور معنی د اری کاهش یافت (p<0.05). با افزایش سطح چربی جیره, شاخص چربی رود ه بند روند ی افزایشی و شاخص کبد ی روند ی کاهشی نشان د اد . شاخص چربی رود ه بند افزایش یافته و تثبیت چربی همزمان کاهش یافته می تواند با تفاوت د ر رشد توجیه شود . اثر مقد ار چربی جیره بر ترکیب شیمیایی بافت ها تنها برای کل بد ن و عضله معنی د ار بود (p<0.05). د ر مجموع, ماهی کپور علفخوار, ماهیی با نیاز اند ک به انرژی می باشد و باید از سطوح بالای چربی جیره جلوگیری شود .

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    صفری، امید، و بلداجی، فتح اله. (1386). اثر میزان چربی جیره بر رشد‌, راند‌مان تغذیه و ترکیب بد‌ن کپور علفخوار جوان (Ctenopharyngodon idella). پژوهش و سازندگی، 20(3 (پی آیند 76) در امور دام و آبزیان)، 109-117. SID. https://sid.ir/paper/19673/fa

    Vancouver: کپی

    صفری امید، بلداجی فتح اله. اثر میزان چربی جیره بر رشد‌, راند‌مان تغذیه و ترکیب بد‌ن کپور علفخوار جوان (Ctenopharyngodon idella). پژوهش و سازندگی[Internet]. 1386؛20(3 (پی آیند 76) در امور دام و آبزیان):109-117. Available from: https://sid.ir/paper/19673/fa

    IEEE: کپی

    امید صفری، و فتح اله بلداجی، “اثر میزان چربی جیره بر رشد‌, راند‌مان تغذیه و ترکیب بد‌ن کپور علفخوار جوان (Ctenopharyngodon idella)،” پژوهش و سازندگی، vol. 20، no. 3 (پی آیند 76) در امور دام و آبزیان، pp. 109–117، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19673/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button