مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,343
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس به لیمو

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 15

چکیده

به لیمو درختچه ای همیشه سبز است که ارتفاع آن تا دو متر می رسد. برگ آن در اثر مالش بوی عطر لیمو متصاعد می کند. گونه به لیمو به طور کل در آمریکای جنوبی, مرکزی و نواحی گرم آفریقا رشد می کند. نمونه مورد آزمایش در اوائل مهر 1377 از باغ ملی گیاه شناسی ایران جمع آوری و از برگ و گل آن به روش تقطیر با بخار آب اقدام به اسانس گیری شد. بازده اسانس در برگ 0.57 درصد و در گل 0.21 درصد بدست آمد. سپس نمونه ها توسط دستگاههای کروماتوگرافی گازی (GC) و کرماتوگرافی گازی متصل به طیف سنجی جرمی (GC/MS) مورد شناسایی قرار گرفت. ترکیبهای عمده شناسایی شده در برگ عبارتند از: 1.8-cineole+ limonene ( 29.6درصد),general (11 درصد), neral ( 7.2درصد), b-guaiene( 6درصد), spathulenol (5 درصد),cayophllene oxide (4 درصد) و ترکیبهای عمده شناسایی شده در گل عبارتند از: 1.8-cineole+ limonene( 14.2درصد),general ( 8.6درصد), b-guaiene (7.4 درصد),neral (6.6 درصد),cayophllene oxide (5.6 درصد),spathulenol (4.5 درصد) و neryl acetate (3 درصد) می باشند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی، محمدباقر، و جایمند، کامکار. (1380). بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس به لیمو. پژوهش و سازندگی، 14(4 (پی آیند 53) در زراعت و باغبانی)، 13-15. SID. https://sid.ir/paper/19696/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی محمدباقر، جایمند کامکار. بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس به لیمو. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1380؛14(4 (پی آیند 53) در زراعت و باغبانی):13-15. Available from: https://sid.ir/paper/19696/fa

    IEEE: کپی

    محمدباقر رضایی، و کامکار جایمند، “بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس به لیمو،” پژوهش و سازندگی، vol. 14، no. 4 (پی آیند 53) در زراعت و باغبانی، pp. 13–15، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19696/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button