مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

680
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

664
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی دریایی (Arius thalassinus) با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 1601 | صفحه پایان 1612

چکیده

 رادیکال های آزاد در ایجاد بیماری های مختلف نقش مهمی دارد, بعلاوه اکسیداسیون باعث کاهش کیفیت غذایی و مصرف آن سبب بیماری می شود. آنتی اکسیدان های مصنوعی خطرات بالقوه سلامتی را به دنبال دارند, بنابراین شناسایی آنتی اکسیدان طبیعی ضروری است. هدف این پژوهش, بررسی و بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین آبکافت با خواص آنتی اکسیدانی است.ژلاتین از پوست گربه ماهی با کاربرد هیدروکسیدسدیم, اسید سولفوریک و اسید سیتریک و شستشو بعد از هر تیمار و در نهایت در 3 حجم آب مقطر در دمای 45oC به مدت 12 ساعت در شیکر انکوباتور استخراج و تحت شرایط مختلف دمایی, غلظت آنزیم و زمان با کاربرد آنزیم فلاوورزیم مورد آبکافت آنزیمی قرار گرفت. محصولات جهت سنجش کلاته کردن یون آهن فرو با FeCl2 و فروزین مخلوط و بعد از ده دقیقه نگهداری در دمای اتاق جذب آن در 562 نانومتر اندازه گیری شد. روش سطح پاسخ جهت بهینه سازی تولید ژلاتین آبکافت استفاده شد. عوامل متغیر این آزمایش عبارت بودند از زمان (دقیقه), دما (OC) و نسبت آنزیم به سوبسترا (درصد), درصد کلاته کردن یون آهن فرو نیز به عنوان پاسخ در نظر گرفته شد. نتایج تجزیه واریانس معنی داری مدل, دما و نسبت آنزیم به سوبسترا (p<0.05) و عدم معنی داری زمان (P>0.05) را نشان داد.ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی درصد کلاته کردن یون آهن فرو خوبی در رنج 81-20 درصد را نشان می دهد. نتایج پیشنهاد می دهند که پپتیدهای آنتی اکسیدانی حاصل از آبکافت ژلاتین پوست گربه ماهی می تواند به عنوان کاندید بلقوه در صنعت دارویی و نیز برای توسعه غذاهای کاربردی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    طاهری، علی، مختارنژاد، وحیده، و معتمدزادگان، علی. (1394). بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی دریایی (Arius thalassinus) با استفاده از روش سطح پاسخ. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 12 (دوره جدید)(2 (پیاپی 49))، 1601-1612. SID. https://sid.ir/paper/197463/fa

    Vancouver: کپی

    طاهری علی، مختارنژاد وحیده، معتمدزادگان علی. بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی دریایی (Arius thalassinus) با استفاده از روش سطح پاسخ. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1394؛12 (دوره جدید)(2 (پیاپی 49)):1601-1612. Available from: https://sid.ir/paper/197463/fa

    IEEE: کپی

    علی طاهری، وحیده مختارنژاد، و علی معتمدزادگان، “بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی ژلاتین آبکافت پوست گربه ماهی دریایی (Arius thalassinus) با استفاده از روش سطح پاسخ،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 12 (دوره جدید)، no. 2 (پیاپی 49)، pp. 1601–1612، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197463/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا