APA:
کپیکاظم الوندی، رضا، شریفان، انوشه، و آقازاده مشگی، مه زاد. (1389). بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 7(4)، 355-364. SID. https://sid.ir/paper/197476/fa
Vancouver:
کپیکاظم الوندی رضا، شریفان انوشه، آقازاده مشگی مه زاد. بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1389؛7(4):355-364. Available from: https://sid.ir/paper/197476/fa
IEEE:
کپیرضا کاظم الوندی، انوشه شریفان، و مه زاد آقازاده مشگی، “بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 7، no. 4، pp. 355–364، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197476/fa