مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

8,477
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

2,280
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی

صفحات

 صفحه شروع 355 | صفحه پایان 364

چکیده

نعناع فلفلی با نام علمی Mentha piperita یکی از گیاهان دارویی پر مصرف است که علاوه بر آثار درمانی به عنوان طعم دهنده در تولید محصولات غذایی مختلف بکار می رود. در این بررسی پس از جمع آوری و خشک کردن برگ های گیاه, به روش تقطیر با آب (Hydro distillation) توسط دستگاه کلونجر (Clevenger apparatus) اسانس گیاه استخراج شده و شناسایی ترکیبات اسانس به کمک دستگاه GC-MS صورت پذیرفت. اثرات ضد میکروبی اسانس نیز با تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) به روش رقیق سازی در محیط آگار (Agar dilution method) بررسی شد. مهمترین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس عبارت بودند از: منتول (39.81%), منتون (19.55%), نئو منتول (8.83%), متیل استات (8.64%) و 1 و 8-سینئول (5.81). میزان حداقل غلظت بازدارندگی اسانس بر روی باکتری های استافیلوکوکوس آرئوس, اشرشیا کولی و سالمونلا تیفی بترتیب 150, 300 و 250 پی پی ام بدست آمد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاظم الوندی، رضا، شریفان، انوشه، و آقازاده مشگی، مه زاد. (1389). بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، 7(4)، 355-364. SID. https://sid.ir/paper/197476/fa

    Vancouver: کپی

    کاظم الوندی رضا، شریفان انوشه، آقازاده مشگی مه زاد. بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی. پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران[Internet]. 1389؛7(4):355-364. Available from: https://sid.ir/paper/197476/fa

    IEEE: کپی

    رضا کاظم الوندی، انوشه شریفان، و مه زاد آقازاده مشگی، “بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی،” پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران، vol. 7، no. 4، pp. 355–364، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/197476/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا