APA:
کپیمهرابیان، صدیقه. (1380). بررسی اثر جلبک کاهوی دریایی بر برخی از قارچ های آلوده کننده مواد غذایی
. پژوهش و سازندگی، 14(3 (پی آیند 52) در امور دام و آبزیان)، 43-47. SID. https://sid.ir/paper/19829/fa
Vancouver:
کپیمهرابیان صدیقه. بررسی اثر جلبک کاهوی دریایی بر برخی از قارچ های آلوده کننده مواد غذایی
. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1380؛14(3 (پی آیند 52) در امور دام و آبزیان):43-47. Available from: https://sid.ir/paper/19829/fa
IEEE:
کپیصدیقه مهرابیان، “بررسی اثر جلبک کاهوی دریایی بر برخی از قارچ های آلوده کننده مواد غذایی
،” پژوهش و سازندگی، vol. 14، no. 3 (پی آیند 52) در امور دام و آبزیان، pp. 43–47، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19829/fa