مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

910
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر در استانداردهای کیفی پست لاروهای میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)

صفحات

 صفحه شروع 88 | صفحه پایان 91

چکیده

 به منظور بررسی عوامل قابل کنترل در کیفیت پست لاروهای میگوی سفید هندی (Penaeus indicus), در سنین 8, 10, 12 و 15 روزگی مورد مطالعه قرار گرفتند. در این مطالعه فعال بودن پست لاروها و کیفیت ظاهری آن ها شامل: رنگ, تراکم غذا در روده, تعداد خارهای فوقانی روستروم, لکه های روی بدن, نسبت عضله به روده در بند ششم شکمی و اندازه پست لاروها مورد بررسی قرار گرفتند. در این مطالعه همچنین تحمل پست لاروها در مقابل استرس با پایین آوردن میزان شوری آب به میزان های 10, 15, 20 و 25 صفر ppt و فرمالین در غلظت های 300, 250, 200 و 150 ppm  در مدت 120 دقیقه صورت پذیرفت. نتایج نشان دادند که پست لاروهای مرحله سنی 15 بیشترین مقاومت و پست لاروهای مرحله سنی 8 حایز کمترین مقاومت در مقابل استرس شوری بودند. پست لاروهای مرحله سنی 15 دارای فعالیت مثبت بودند. روده آن ها حاوی دو سوم مواد غذایی, نسبت عضله به روده بیشتر از 1:3 در بند ششم ناحیه شکمی بوده و تعداد خارهای بالایی روستروم آن ها 6-5 عدد بود. با توجه به تاثیر سن در بالا بردن مقاومت پست لاروها در مقابل استرس توصیه می گردد که واگذاری آن ها به مزارع پرورشی پانزده روز بعد از خروج از مرحله مایسیس همراه با آزمایش تحمل استرس شوری و بررسی کیفیت های ظاهری پست لاروها باشد. در هر حال, عدم کامل شدن تعداد خارها بر روی روستروم پست لاروهای مطالعه شده در مرحله سنی 15 می تواند ناشی از کمبودهای غذایی در این حیوان باشد که حدس زده می شود با ترمیم آن کیفیت ظاهری و مقاومت پست لاروها در آزمایش استرس بهبود یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، سهراب، و تخم افشان، محمد. (1380). بررسی عوامل موثر در استانداردهای کیفی پست لاروهای میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) . پژوهش و سازندگی، 14(3 (پی آیند 52) در امور دام و آبزیان)، 88-91. SID. https://sid.ir/paper/19839/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری سهراب، تخم افشان محمد. بررسی عوامل موثر در استانداردهای کیفی پست لاروهای میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) . پژوهش و سازندگی[Internet]. 1380؛14(3 (پی آیند 52) در امور دام و آبزیان):88-91. Available from: https://sid.ir/paper/19839/fa

    IEEE: کپی

    سهراب اکبری، و محمد تخم افشان، “بررسی عوامل موثر در استانداردهای کیفی پست لاروهای میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) ،” پژوهش و سازندگی، vol. 14، no. 3 (پی آیند 52) در امور دام و آبزیان، pp. 88–91، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19839/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button