مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

785
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

545
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تعیین مناسب ترین شرایط استفاده از مخلوط سرشاخه های بادام و صنوبر بر مقاومت خمشی تخته خرده چوب

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 46

چکیده

 به منظور صرفه جوئی در منابع غنی و ذی قیمت جنگلهای کشور و به منظور استفاده بهینه از مواد لیگنوسلولزی (غیرجنگلی) موجود در ایران بررسی استفاده از سرشاخه های درختان بادام با چوب صنوبر در خواص مقاومت خمشی تخته خرده چوب مورد بررسی قرار گرفت. برای ساخت تخته ها از زرین اوره فرم آلدئید به میزان ده درصد وزن خشک چوب و کلرور آمونیم به منظور کاتالیزور استفاده گردیده است. سه عامل متغیر برای این آزمایش درنظر گرفته شده است که فاکتورهای متغیر این مطالعه شامل نسبت درصد اختلاط بادام به صنوبر در 5 سطح (0-100 و 15-85 و 30-70 و 45-55 و 100-0) و فشار پرس در 2 سطح (4 و10 مگاپاسکال) و درجه حرارت پرس در 2 سطح (140 و 160 درجه سانتیگراد ) بوده است. در شرایط آزمایشگاهی از هر تیمار, سه تخته ساخته شده است و خواص مقاومت خمشی آنها طبق آئین نامه استاندارد DIN 68763 اندازه گیری شد (7). نتایج این بررسی نشان داد که افزایش سرشاخه بادام در ماده اولیه مورد استفاده باعث کاهش مقاومت خمشی تخته ها گردید. علت این تغییرات را می توان به جرم ویژه نسبتا زیاد سرشاخه ها و درصد بالای پوست در ماده اولیه نسبت داد. اثر منفی افزودن سرشاخه های بادام به صنوبر با افزایش فشار پرس و درجه حرارت بهبود یافت به طوری که تخته های ساخته شده با نسبت خرده چوب بادام به صنوبر 30 به 70 درفشار پرس 10 مگاپاسکال و درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد بهترین تیمار معرفی گردید.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

موحدی، علی، و طبرسا، تقی. (1383). بررسی تعیین مناسب ترین شرایط استفاده از مخلوط سرشاخه های بادام و صنوبر بر مقاومت خمشی تخته خرده چوب. پژوهش و سازندگی، 17(4 (پی آیند 65) درمنابع طبیعی)، 39-46. SID. https://sid.ir/paper/19855/fa

Vancouver: کپی

موحدی علی، طبرسا تقی. بررسی تعیین مناسب ترین شرایط استفاده از مخلوط سرشاخه های بادام و صنوبر بر مقاومت خمشی تخته خرده چوب. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1383؛17(4 (پی آیند 65) درمنابع طبیعی):39-46. Available from: https://sid.ir/paper/19855/fa

IEEE: کپی

علی موحدی، و تقی طبرسا، “بررسی تعیین مناسب ترین شرایط استفاده از مخلوط سرشاخه های بادام و صنوبر بر مقاومت خمشی تخته خرده چوب،” پژوهش و سازندگی، vol. 17، no. 4 (پی آیند 65) درمنابع طبیعی، pp. 39–46، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19855/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button