مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

8,641
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,065
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر زمان و محل حلقه برداری بر عملکرد و کیفیت انگور و کشمش رقم سفید بیدانه در منطقه تاکستان

صفحات

 صفحه شروع 26 | صفحه پایان 32

چکیده

 با هدف بررسی اثر زمان و محل حلقه بردار از تاک های غیر پیوندی 6 ساله رقم سفید بیدانه بر عملکرد و کیفیت انگور و کشمش استحصالی در منطقه تاکستان, تیمارهای حلقه برداری از شاخه های سال, شاخه های یکساله, زیر بازوها و تنه به تنهایی یا به صورت ترکیبی اعمال گردید. تیمارها در سه مرحله فنولوژیکی رشد انگور شامل زمان گلدهی, رشد حبه ها (3 هفته پس از گلدهی) و مرحله تغییر رنگ حبه ها (شروع نرم شدن حبه ها), در قالب آزمایش فاکتوریل با پایه بلوک های کامل تصادفی در 4 تکرار و در هر تکرار 5 بوته در ایستگاه تحقیقات انگور تاکستان که دارای خاک لوم رسی است, اجرا گردید. شاهد آزمایش عدم حلقه برداری از تاک ها بود. نتایج حاکی از وجود اختلافات معنی دار بین اثر تیمارهای مذکور بر صفات کمی وکیفی انگور و کشمش دارد. افزایش عملکرد هر تاک, وزن خوشه, طول خوشه, میانگین وزن 100 حبه و صفات کیفی شامل TSS, TA, TSS/TA و pH میوه و همچنین وزن کشمش استحصالی از هر تاک تحت تاثیر تیمارهای مختلف, متفاوت بوده است. اکثر تیمارهای حلقه برداری سبب بهبود صفات کیفی انگور شده اند. تیمار ترکیبی حلقه برداری از تنه وشاخه های یکساله در مراحل رشد حبه و رنگ پذیری میوه به طور معنی داری سبب بیشترین افزایش در کیفیت میوه و عملکرد انگور و کشمش استحصالی شده است (p>0.01). نتایج نشان داد که حلقه برداری از تنه و شاخه های بارده در مراحل رشد حبه و رنگ پذیری میوه نسبت به سایر تیمارها میزان TSS را حداقل به میزان 2.5% (میلیگرم در میلی لیتر) افزایش داده است. حلقه برداری از تنه, شاخه های بارده و بازوها در مرحله رشد حبه ها سبب افزایش اندازه و وزن حبه ها, وزن خوشه و عملکرد کل هر تاک شده است و همچنین افزایش وزن کشمش را در پی داشته اند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمودزاده، حسن. (1385). اثر زمان و محل حلقه برداری بر عملکرد و کیفیت انگور و کشمش رقم سفید بیدانه در منطقه تاکستان. پژوهش و سازندگی، 19(4 (پی آیند73) در زراعت و باغبانی)، 26-32. SID. https://sid.ir/paper/19962/fa

    Vancouver: کپی

    محمودزاده حسن. اثر زمان و محل حلقه برداری بر عملکرد و کیفیت انگور و کشمش رقم سفید بیدانه در منطقه تاکستان. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1385؛19(4 (پی آیند73) در زراعت و باغبانی):26-32. Available from: https://sid.ir/paper/19962/fa

    IEEE: کپی

    حسن محمودزاده، “اثر زمان و محل حلقه برداری بر عملکرد و کیفیت انگور و کشمش رقم سفید بیدانه در منطقه تاکستان،” پژوهش و سازندگی، vol. 19، no. 4 (پی آیند73) در زراعت و باغبانی، pp. 26–32، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19962/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button