مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

805
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

692
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مکمل ال-کارنیتین بر شاخص های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی شانک زردباله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782)

صفحات

 صفحه شروع 200 | صفحه پایان 205

چکیده

 مطالعه حاضر, به منظور بررسی اثر مکمل ال-کارنیتین بر شاخص های بیوشیمیایی (پروتئین تام, چربی تام, گلوکز, کلسترول, تری گلیسیرید, گلوبولین, آلبومین و اسیدهای چرب آزاد) و فعالیت آنتی اکسیدانی (سوپراکسیداز دیسموتاز و گلوتاتیون پراکسیداز) ماهی شانک زردباله طراحی گردید. در این تحقیق, 240 ماهی با میانگین وزنی 0.46±3.23 گرم بصورت تصادفی در چهار گروه 60 تایی ( با سه تکرار و در هر تکرار 20 قطعه ماهی) در مخازن پلاستیکی 60 لیتری قرار گرفتند و با رژیم غذایی محتوی 0, 400, 800 و 1200 میلی گرم بر کیلوگرم ال-کارنیتین به صورت روزانه مورد تغذیه قرار گرفتند. بعد از نه هفته, رژیم غذایی محتوی 800 میلی گرم بر کیلوگرم ال کارنتین منجر به افزایش معنی دار اسیدهای چرب آزاد, پروتئین تام, آلبومین, گلوبولین, فعالیت سوپراکسیدازدیسموتاز و گلوتاتیون پراکسیداز و کاهش معنی دار کلسترول, تری گلیسیرید و چربی تام شد. با توجه به نتایج حاضر می توان بیان نمود که رژیم غذایی 800 میلی گرم بر کیلوگرم ال-کارنیتین می تواند بر شاخص های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی ماهی شانک زردباله تاثیرگذار باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، پریا، و شهرکی، ناصر. (1396). تاثیر مکمل ال-کارنیتین بر شاخص های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی شانک زردباله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 30(2 (پیاپی 115))، 200-205. SID. https://sid.ir/paper/200789/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری پریا، شهرکی ناصر. تاثیر مکمل ال-کارنیتین بر شاخص های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی شانک زردباله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1396؛30(2 (پیاپی 115)):200-205. Available from: https://sid.ir/paper/200789/fa

    IEEE: کپی

    پریا اکبری، و ناصر شهرکی، “تاثیر مکمل ال-کارنیتین بر شاخص های بیوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی شانک زردباله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782)،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 30، no. 2 (پیاپی 115)، pp. 200–205، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/200789/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button