APA:
کپیمحیطی اصلی، مازیار، شریعتمداری، فرید، و لطف الهیان، هوشنگ. (1388). بررسی خصوصیات کیفی, پر اکسیداسیون چربی ها و ترکیب اسیدهای چرب در طول دوره نگهداری در تخم مرغ های غنی شده با سلنیوم و ویتامین E. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 22(1 (پیاپی 82))، 38-48. SID. https://sid.ir/paper/200802/fa
Vancouver:
کپیمحیطی اصلی مازیار، شریعتمداری فرید، لطف الهیان هوشنگ. بررسی خصوصیات کیفی, پر اکسیداسیون چربی ها و ترکیب اسیدهای چرب در طول دوره نگهداری در تخم مرغ های غنی شده با سلنیوم و ویتامین E. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1388؛22(1 (پیاپی 82)):38-48. Available from: https://sid.ir/paper/200802/fa
IEEE:
کپیمازیار محیطی اصلی، فرید شریعتمداری، و هوشنگ لطف الهیان، “بررسی خصوصیات کیفی, پر اکسیداسیون چربی ها و ترکیب اسیدهای چرب در طول دوره نگهداری در تخم مرغ های غنی شده با سلنیوم و ویتامین E،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 22، no. 1 (پیاپی 82)، pp. 38–48، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/200802/fa