مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

999
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

613
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مصرف اسانس آشامیدنی آویشن بر صفات عملکرد، سطح آنتی بادی بیماری های ویروسی (نیوکاسل، آنفلوانزا، گامبورو و برونشیت) و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 45

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر اسانس آشامیدنی آویشن بر صفات عملکرد, ایمنی و فراسنجه های خونی از تعداد 500 قطعه جوجه خروس در یک طرح آزمایشی کاملا تصادفی با 4 تیمار و 5 تکرار استفاده شد. تیمارها شامل شاهد (سطح صفر), و سطوح 1, 1.5 و 2 میلی لیتر اسانس آویشن در هر لیتر آب آشامیدنی بودند. صفات مورد بررسی شامل شاخص های عملکردی, سطح سرمی آنتی بادی بیماری های ویروسی و فراسنجه های خونی در سنین 21 و 42 روزگی بودند. نتایج نشان داد که صفات عملکردی و فراسنجه های خونی به طور معنی دار تحت تاثیر سطوح مختلف اسانس آویشن قرار گرفتند (p<0.05). خوراک مصرفی, افزایش وزن, ضریب تبدیل غذایی و بازده انرژی و پروتئین مصرفی تیمارهای دارای اسانس آویشن به طور معنی دار بهتر از شاهد بود (p<0.05). تغییر غلظت آنتی بادی بیماری های ویروسی در مقاطع 21 و 42 روزگی برای سطوح مختلف اسانس آویشن نسبت به شاهد معنی دار نبود (p<0.05). پیشنهاد می شود برای بهبود صفات عملکرد, ایمنی و فراسنجه های خونی از سطوح 1.5 یا 2 میلی لیتر اسانس آویشن در آب آشامیدنی جوجه ها استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کلانتر، مجید، قدمی، محمد، رهبرنیا، بابک، و خجسته کی، مهدی. (1394). تاثیر مصرف اسانس آشامیدنی آویشن بر صفات عملکرد, سطح آنتی بادی بیماری های ویروسی (نیوکاسل, آنفلوانزا, گامبورو و برونشیت) و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 28(4 (پیاپی 109))، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/200815/fa

    Vancouver: کپی

    کلانتر مجید، قدمی محمد، رهبرنیا بابک، خجسته کی مهدی. تاثیر مصرف اسانس آشامیدنی آویشن بر صفات عملکرد, سطح آنتی بادی بیماری های ویروسی (نیوکاسل, آنفلوانزا, گامبورو و برونشیت) و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1394؛28(4 (پیاپی 109)):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/200815/fa

    IEEE: کپی

    مجید کلانتر، محمد قدمی، بابک رهبرنیا، و مهدی خجسته کی، “تاثیر مصرف اسانس آشامیدنی آویشن بر صفات عملکرد, سطح آنتی بادی بیماری های ویروسی (نیوکاسل, آنفلوانزا, گامبورو و برونشیت) و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 28، no. 4 (پیاپی 109)، pp. 37–45، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/200815/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button