APA:
کپیکلانتر، مجید، قدمی، محمد، رهبرنیا، بابک، و خجسته کی، مهدی. (1394). تاثیر مصرف اسانس آشامیدنی آویشن بر صفات عملکرد, سطح آنتی بادی بیماری های ویروسی (نیوکاسل, آنفلوانزا, گامبورو و برونشیت) و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 28(4 (پیاپی 109))، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/200815/fa
Vancouver:
کپیکلانتر مجید، قدمی محمد، رهبرنیا بابک، خجسته کی مهدی. تاثیر مصرف اسانس آشامیدنی آویشن بر صفات عملکرد, سطح آنتی بادی بیماری های ویروسی (نیوکاسل, آنفلوانزا, گامبورو و برونشیت) و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1394؛28(4 (پیاپی 109)):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/200815/fa
IEEE:
کپیمجید کلانتر، محمد قدمی، بابک رهبرنیا، و مهدی خجسته کی، “تاثیر مصرف اسانس آشامیدنی آویشن بر صفات عملکرد, سطح آنتی بادی بیماری های ویروسی (نیوکاسل, آنفلوانزا, گامبورو و برونشیت) و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 28، no. 4 (پیاپی 109)، pp. 37–45، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/200815/fa