مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,447
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

714
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثرات سرکوب گری باکتری پاستورلا مولتی سیدا (B:2 (Pasteurella multocida بر روی لنفوسیت های گوساله

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 62

چکیده

 سپتی سمی هموراژیک, بیماری حاد گاو و گاومیش در کشورهای گرمسیری است که به وسیله کوکوباسیل گرم منفی به نام پاستورلا مولتی سیدا سروتایپ B:2 ایجاد می شود. شواهد آزمایش پیشین بر روی گاو, دال بر سرکوب پاسخ ایمنی پس از چالش بوده و در مطالعه حاضر جهت بررسی مقدماتی یافته مذکور, آزمایش های in-vitro با استفاده از عصاره پاستورلا و سلول ها ی تک هسته ای خون محیطی (PBMC) گاوی طراحی گردید تا آثار احتمالی سرکوب گری جزء یا اجزائی از باکتری بر لنفوسیت های گاوی بررسی شود. از آزمایش سنجش تحریک تکثیر لنفوسیتی به منظور ارزیابی آثار عصاره عاری از سلول (CFE) پاستورلا بر روی PBMC استفاده شد. سپس ماده ConA به کشت سلول های مورد نظر اضافه و پاسخ تکثیری آن ها با استفاده از روش شمارش آشکارسازی به وسیله ارزیابی فعالیت تایمیدین رادیواکتیو استفاده گردید. به علاوه جهت شناسایی اولیه عامل سرکوب گر موجود در عصاره از روش های حرارت دادن, دیالیز, و تهیه پروتئین غشای خارجی (OMP) استفاده گردید. نتایج نشان داد افزودن عصاره CFE با غلظت 50 میکروگرم در میلی لیتر باعث کاهش پنج برابری پاسخ تکثیری سلول های PBMC به ConA می شود. حرارت دادن عصاره CFE در دمای 80 درجه سانتی گراد به مدت پنج دقیقه فعالیت سرکوب گری آن را به طور کامل از بین برد. OMP فعالیت سرکوب گری مشابه با عصاره نشان داد. این مطالعه حاکی از وجود اثر سرکوب گری جزء یا اجزائی از باکتری پاستورلا مولتی سیدا بر پاسخ تکثیری PBMC به ConA بود. این جزء از باکتری دست کم در بخشی از ساختمان پروتئینی است و جزو پروتئین های غشای خارجی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عطایی کچویی، سعید، رنجبر، محمدمهدی، و عطائی کچوئی، صبا. (1396). مطالعه اثرات سرکوب گری باکتری پاستورلا مولتی سیدا (B:2 (Pasteurella multocida بر روی لنفوسیت های گوساله. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 30(3 (پیاپی 116))، 53-62. SID. https://sid.ir/paper/200876/fa

    Vancouver: کپی

    عطایی کچویی سعید، رنجبر محمدمهدی، عطائی کچوئی صبا. مطالعه اثرات سرکوب گری باکتری پاستورلا مولتی سیدا (B:2 (Pasteurella multocida بر روی لنفوسیت های گوساله. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1396؛30(3 (پیاپی 116)):53-62. Available from: https://sid.ir/paper/200876/fa

    IEEE: کپی

    سعید عطایی کچویی، محمدمهدی رنجبر، و صبا عطائی کچوئی، “مطالعه اثرات سرکوب گری باکتری پاستورلا مولتی سیدا (B:2 (Pasteurella multocida بر روی لنفوسیت های گوساله،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 30، no. 3 (پیاپی 116)، pp. 53–62، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/200876/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button