مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

488
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

495
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus)

صفحات

 صفحه شروع 118 | صفحه پایان 123

چکیده

 در مطالعه حاضر اثرات عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی در ماهی قرمز (Carassius auratus) مورد بررسی قرار گرفت. ماهی ها (با میانگین وزن 5/0± 1/9 گرم) به صورت تصادفی و به تعداد 90 ماهی در نه تانک (با سه تانک برای هر گروه) توزیع شدند. در گروه تیمار, ماهی ها با مقادیر50 و 100 میلی گرم عصاره اتانولی چای سبز در کیلوگرم خوراک پایه به مدت دو ماه تغذیه شدند و در گروه کنترل جیره پایه بدون افزودن چای سبز مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد پروتئین تام در هر دو گروه تیمار افزایش یافت. آنزیم های متابولیکی سرم شامل آلکالین فسفاتاز (ALP) و آسپارتات آمینوترانسفراز (AST) در بین گروه های مختلف تغییری نداشت. از طرف دیگر, محصول ناشی از پراکسیداسیون لیپیدها در دو گروه تیمار کاهش یافت. فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی سوپراکسیددیسموتاز (SOD) نیز متعاقب استفاده از عصاره اتانولی چای سبز در هر دو گروه تیمار نسبت به گروه کنترل افزایش یافت. تحت شرایط آزمایشگاهی در این مطالعه, میزان مناسب استفاده از عصاره اتانولی چای سبز 50 میلی گرم در کیلوگرم بود که بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت آنتی اکسیدان در ماهی قرمز تاثیرات مثبت داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیخ زاده، نجمه، و موسوی، شلاله. (1398). تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 32(3 (پیاپی 124) )، 118-123. SID. https://sid.ir/paper/200920/fa

    Vancouver: کپی

    شیخ زاده نجمه، موسوی شلاله. تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(3 (پیاپی 124) ):118-123. Available from: https://sid.ir/paper/200920/fa

    IEEE: کپی

    نجمه شیخ زاده، و شلاله موسوی، “تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus)،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 3 (پیاپی 124) ، pp. 118–123، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/200920/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا