APA:
کپیشیخ زاده، نجمه، و موسوی، شلاله. (1398). تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 32(3 (پیاپی 124) )، 118-123. SID. https://sid.ir/paper/200920/fa
Vancouver:
کپیشیخ زاده نجمه، موسوی شلاله. تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(3 (پیاپی 124) ):118-123. Available from: https://sid.ir/paper/200920/fa
IEEE:
کپینجمه شیخ زاده، و شلاله موسوی، “تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus)،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 3 (پیاپی 124) ، pp. 118–123، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/200920/fa