APA:
کپیصفری، امید، و بداجی، فتح اله. (1387). بررسی تاثیر جایگزینی نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). پژوهش و سازندگی، 21(2 (پی آیند 79) در امور دام و آبزیان)، 45-51. SID. https://sid.ir/paper/20099/fa
Vancouver:
کپیصفری امید، بداجی فتح اله. بررسی تاثیر جایگزینی نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(2 (پی آیند 79) در امور دام و آبزیان):45-51. Available from: https://sid.ir/paper/20099/fa
IEEE:
کپیامید صفری، و فتح اله بداجی، “بررسی تاثیر جایگزینی نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 2 (پی آیند 79) در امور دام و آبزیان، pp. 45–51، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20099/fa