مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

870
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

623
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر استفاده از پری بیوتیک، گیاهان داروئی و اسیدآلی به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر عملکرد و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 20

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی اثر پری بیوتیک, گیاهان داروئی و اسیدآلی به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر عملکرد و قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام, چربی خام و انرژی به مدت شش هفته با استفاده از 192 قطعه جوجه گوشتی سویه کاب 500 در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با 6 تیمار, 4 تکرار و 8 قطعه جوجه گوشتی در هر تکرار در شرایط قفس انجام گردید. گروه های آزمایشی شامل گروه شاهد (بدون افزودنی غذایی) و گروه های حاوی افزودنی شامل آنتی بیوتیک (15 ppm virginiamycin), مخلوط گیاهان داروئی (450 ppm digestarom), پری بیوتیک (0.1 درصد MOS), اسیدآلی (0.2 درصد مخلوط نمک های اسیدآلی) و مخلوط پری بیوتیک و اسیدآلی (0.1 درصد 0.2+MOS درصد مخلوط نمک های اسیدآلی) بودند. تیمارهای آزمایشی اثر معنی داری بر وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی نداشتند (P>0.05), ولی تاثیر معنی داری بر خوراک مصرفی داشتند (P<0.05). قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام, چربی خام و انرژی در دو دوره رشد و پایانی تحت تاثیر گروه های آزمایشی قرار نگرفت (P>0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرعشی سرایی، سیدوحید، شریعتمداری، فرید، علی زاده صدردانش پور، محمدعلی، و کریمی ترشیزی، محمدامیر. (1389). اثر استفاده از پری بیوتیک, گیاهان داروئی و اسیدآلی به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر عملکرد و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 23(1 (پیاپی 86))، 15-20. SID. https://sid.ir/paper/201034/fa

    Vancouver: کپی

    مرعشی سرایی سیدوحید، شریعتمداری فرید، علی زاده صدردانش پور محمدعلی، کریمی ترشیزی محمدامیر. اثر استفاده از پری بیوتیک, گیاهان داروئی و اسیدآلی به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر عملکرد و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1389؛23(1 (پیاپی 86)):15-20. Available from: https://sid.ir/paper/201034/fa

    IEEE: کپی

    سیدوحید مرعشی سرایی، فرید شریعتمداری، محمدعلی علی زاده صدردانش پور، و محمدامیر کریمی ترشیزی، “اثر استفاده از پری بیوتیک, گیاهان داروئی و اسیدآلی به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر عملکرد و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی جوجه های گوشتی،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 23، no. 1 (پیاپی 86)، pp. 15–20، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201034/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button