مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,345
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

590
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

آلودگی گوشت گوسفندان شهرستان شهرکرد به باکتری E.coli و سروتیپ های O26, O157 و E.coli O128 به روش PCR

صفحات

 صفحه شروع 38 | صفحه پایان 41

کلیدواژه

PCRQ2

چکیده

 اطلاعاتی که وضعیت میکروبی محصولات گوشت را نشان می دهند به عنوان خط پایه برای تنظیم استانداردها و در حمایت از تشخیص عوامل خطرساز به منظور تایید عملی در سیستم نظارتی می تواند ارزشمند باشد. O26, O45, O91, O103, O111, O113, O121, O128, O145 و O157 شایع ترین سروتیپ های انتروهموراجیک E.coli مرتبط با بیماری های انسانی هستند. با توجه به اهمیت آنچه ذکر گردید و احتمال انتقال سروتیپ های انتروهموراجیکE.coli  به انسان توسط گوشت گوسفند, مطالعه حاضر به منظور ارزیابی آلودگی گوشت گوسفندان شهرستان شهرکرد به باکتری E.coli و سروتیپ های O157, O26 و E.coli O128 به روش PCR انجام پذیرفت. در مجموع تعداد 135 نمونه از لاشه های گوسفندان ذبح شده در کشتارگاه جونقان واقع در استان چهارمحال و بختیاری جمع آوری گردید. نمونه ها در آبگوشت تریپتون سوی غنی شدند. سپس براث های انکوبه شده بر روی محیط های مکانکی آگار سوربیتول دار و مکانکی آگار به عنوان محیط های انتخابی کشت داده شدند. کلنی های مشکوک به وسیله آزمون واکنش زنجیره ای پلی مراز مورد ارزیابی قرار گرفتند. میزان آلودگی لاشه ها به E.coli 50.37 درصد (68 از 135) به دست آمد. 1.48 درصد (2 از 135) از نمونه ها آلوده به سروتیپ E.coli O128 بودند. هیچ نمونه آلوده به سروتیپ های O157 و E.coli O26 یافت نشد. نتایج حاضر می توانند بیانگر عدم حضور سروتیپ های O157 وE.coli O26  در این منطقه باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بنیادیان، مجتبی، طهماسبی، حسین، آخوندزاده دره، ابوالفضل، صالحی، ناصر، ملانوری شمسی، سمیرا، و خسروی، یداله. (1391). آلودگی گوشت گوسفندان شهرستان شهرکرد به باکتری E.coli و سروتیپ های O26, O157 و E.coli O128 به روش PCR. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 25(4 (پیاپی 97))، 38-41. SID. https://sid.ir/paper/201053/fa

    Vancouver: کپی

    بنیادیان مجتبی، طهماسبی حسین، آخوندزاده دره ابوالفضل، صالحی ناصر، ملانوری شمسی سمیرا، خسروی یداله. آلودگی گوشت گوسفندان شهرستان شهرکرد به باکتری E.coli و سروتیپ های O26, O157 و E.coli O128 به روش PCR. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1391؛25(4 (پیاپی 97)):38-41. Available from: https://sid.ir/paper/201053/fa

    IEEE: کپی

    مجتبی بنیادیان، حسین طهماسبی، ابوالفضل آخوندزاده دره، ناصر صالحی، سمیرا ملانوری شمسی، و یداله خسروی، “آلودگی گوشت گوسفندان شهرستان شهرکرد به باکتری E.coli و سروتیپ های O26, O157 و E.coli O128 به روش PCR،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 25، no. 4 (پیاپی 97)، pp. 38–41، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201053/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button