مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

844
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

400
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند، انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه فرنگی به روش گرمایش اهمی

صفحات

 صفحه شروع 152 | صفحه پایان 164

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ترکیان بلداجی، مهدی، برقعی، علی محمد، بهشتی، بابک، و حسینی، سیدابراهیم. (1396). بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند, انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه فرنگی به روش گرمایش اهمی. ماشین های کشاورزی، 7(1)، 152-164. SID. https://sid.ir/paper/201321/fa

    Vancouver: کپی

    ترکیان بلداجی مهدی، برقعی علی محمد، بهشتی بابک، حسینی سیدابراهیم. بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند, انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه فرنگی به روش گرمایش اهمی. ماشین های کشاورزی[Internet]. 1396؛7(1):152-164. Available from: https://sid.ir/paper/201321/fa

    IEEE: کپی

    مهدی ترکیان بلداجی، علی محمد برقعی، بابک بهشتی، و سیدابراهیم حسینی، “بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند, انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه فرنگی به روش گرمایش اهمی،” ماشین های کشاورزی، vol. 7، no. 1، pp. 152–164، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201321/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button