مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

867
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

712
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه تغییر در خواص رئولوژی بافت سیب زمینی در طول انبار داری با استفاده از آموزش خزش

صفحات

 صفحه شروع 305 | صفحه پایان 313

چکیده

 در این پژوهش تغییر در خواص ویسکوالاستیک سیب زمینی (رقم آگرایا) طی چهار ماه در دمای C˚ 4 با استفاده از آزمون خزش بررسی و مدل سازی شد. نمونه های مورد استفاده به صورت استوانه های با قطر mm15 و طول mm 35 به مدت min 30 تحت تنش ثابت kPa 110 قرار گرفتند و پس از آن باربرداری انجام شد و میزان کرنش آنها با زمان اندازه گیری و ثبت شد. نمودار تغییر شکل با زمان مراحل بارگذاری و باربرداری رسم گردید. از مدل چهار عنصری بورگر به منظور مدل سازی رفتار خزش نمونه ها استفاده گردید و ضریب الاستیسیته آنی, ضریب الاستیسیته و ویسکوزیته قسمت الاستیک تاخیری, ویسکوزیته مربوط به جریان نیوتونی و زمان تاخیر تعیین شدند. از این پارامترها می توان برای مطالعه تاثیر شرایط انبارداری بر کیفیت سیب زمینی استفاده نمود. طبق نتایج حاصله, مدل چهار عنصری بورگر به خوبی توانست رفتار خزشی نمونه ها را توصیف کند. ضرایب الاستیک آنی, ویسکوزیته و ضریب الاستیسیته مربوط به الاستیک تاخیری زمان تاخیر و ویسکوزیته مربوط به جریان نیوتونی سیب زمینی با افزایش زمان انبارداری به طور معنی داری (p>0.05) کاهش یافتند ویسکوزیته جریان نیوتونی بیشترین حساسیت را نسبت به زمان انبار داری سیب زمینی داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسمی، علی، گودرزی، ابوالفضل، و همت، عباس. (1393). مطالعه تغییر در خواص رئولوژی بافت سیب زمینی در طول انبار داری با استفاده از آموزش خزش. ماشین های کشاورزی، 4(2)، 305-313. SID. https://sid.ir/paper/201393/fa

    Vancouver: کپی

    قاسمی علی، گودرزی ابوالفضل، همت عباس. مطالعه تغییر در خواص رئولوژی بافت سیب زمینی در طول انبار داری با استفاده از آموزش خزش. ماشین های کشاورزی[Internet]. 1393؛4(2):305-313. Available from: https://sid.ir/paper/201393/fa

    IEEE: کپی

    علی قاسمی، ابوالفضل گودرزی، و عباس همت، “مطالعه تغییر در خواص رئولوژی بافت سیب زمینی در طول انبار داری با استفاده از آموزش خزش،” ماشین های کشاورزی، vol. 4، no. 2، pp. 305–313، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201393/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button